FORTHEM Slow Café
FORTHEM Slow Café

Com a estudiant FORTHEM, ens agradaria convidar-te a la segona edició del FORTHEM SLOW CAFÉ.

Tindrà lloc el dimecres 19 d'octubre de 17:00h a 18.30 en la Cafeteria de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.

A l'activitat estan també convidats els i les estudiants incoming de les altres huit universitats FORTHEM, nouvinguts a València per a passar amb nosaltres aquest semestre com a estudiants Erasmus.

Estudiants locals i estudiants incoming us reunireu en grups de huit persones que aniran canviant al llarg de l'activitat. Mentre gaudiu d'un café o refresc amb brioixeria, coneixereu a través de propostes de debat plantejades in situ per els/les organitzadors/as als vostres/as companyes FORTHEM, les seues universitats i ciutats d'origen.

El nostre objectiu és fomentar la relació entre els membres de la comunitat FORTHEM, a la qual pertanys solament pel fet de ser estudiant de la Universitat de València. A més, també podràs practicar idiomes, anglés o qualsevol altra llengua de l'Aliança. En finalitzar farem un sorteig de marxandatge de FORTHEM.

L'activitat està organitzada per a 40 persones, per la qual cosa una vegada superada aqueixa xifra, segons ordre d'arribada, es crearà una llista d'espera per a, si fora el cas, organitzar una nova sessió.

Si estàs interessat/da a participar per favor emplena aquest formulari d'inscripció.

Ens veiem en II FORTHEM SLOW CAFÉ!

Oficina local de FORTHEM UV