La JYU lidera aquesta missió, que ha establit set laboratoris multidisciplinaris amb representants de tots els nivells universitaris i actors externs d'almenys tres països. Els resultats seran: material didàctic en línia per a l'Acadèmia Digital FORTHEM; cursos intensius; publicacions científiques conjuntes; dobles titulacions. La UV dirigeix el Laboratori de Transformació Digital, l'objectiu del qual és analitzar les qüestions actuals relacionades amb el procés de digitalització en el qual estan immerses les societats.

Es tracta dels següents laboratoris FORTHEM per a la recerca, l'educació i la innovació:

  1. Diversitat i Migració, coordinat per la Universitat de Palerm;
  2. Multilingüisme en l'educació escolar i superior, coordinat per la Universitat de Jyväskylä;
  3. Ciències de l'Alimentació, coordinat per la Universitat de Borgonya;
  4. Transformació digital, coordinat per la Universitat de València;
  5. Clima i Recursos, coordinat per la Universitat Johannes Gutenberg de Magúncia;
  6. Experimentar Europa, coordinat per la Universitat de Opole;
  7. Resiliència, qualitat de vida i canvi demogràfic, coordinat per la Universitat de Letònia.

Els laboratoris estan dissenyats per a proporcionar el marc necessari per a entorns d'aprenentatge diversos, col·laboratius, flexibles, experimentals i dinàmics, amb l'objectiu d'animar als nostres estudiants a convertir-se en dissenyadors de processos innovadors i a desenvolupar futures habilitats, com el pensament analític, la creativitat i la comunicació.

Els resultats dels Laboratoris inclouran nou material didàctic en línia per a l'Acadèmia Digital FORTHEM, nous cursos intensius, publicacions científiques conjuntes i informes finals de projectes de compromís cívic.

A llarg termini, l'Aliança FORTHEM està treballant en la creació de grups de doctorat col·lectius i programes de grau conjunts relacionats amb els set temes. El Campus FORTHEM està estretament vinculat a les activitats de tots els Laboratoris FORTHEM.

Més informació

Laboratoris FORTHEM: Què són realment?

Per a més informació pose's en contacte amb Tamás Péter Szabó, Director Científic d'Accions de Laboratori, i Oskari Vesterinen, Coordinador d'Accions de Laboratori.