Mobilitat i retribució en pràctiques

 • Jaime Escribano Pizarro
 • 6 de març de 2023
Estudiants

El nostre Màster disposa de diversos convenis actius, bé per a la mobilitat dels seus estudiants gràcies al ‘Grup Compostel·la d'Universitats’, bé per a la remuneració de Pràctiques Externes realitzades en empreses situades a la ciutat de València, gràcies a l'Ajuntament de València

 

Si t'interessa la mobilitat durant la teua formació, a part del Programa ERAMUS el nostre Màster compta amb diverses opcions: 21 places en un total de 12 universitats, moltes d'elles a Espanya (Lleó, Sevilla, Corunya, Lleida, Cadis, etc.). Això és possible gràcies al Programa Stella Júnior al qual pertany la Universitat de València, i organitzat pel Grup Compostel·la d'Universitats. L'únic requisit és que estigueu vinculats a la nostra Universitat d'origen (per exemple, mitjançant el nostre Màster) en el moment de realitzar la mobilitat.

 1. El termini per a postular-se a aquest programa finalitza el pròxim 17 de març de 2023 (12.00 PM- migdia. Horari peninsular a Espanya).
 2. La duració mínima de la mobilitat serà de 15 dies naturals i aquesta haurà d'iniciar-se i finalitzar-se en 2023.
 3. Algunes ofertes permetran als beneficiaris seleccionar el període de realització de la mobilitat, mentre que unes altres precisaran un en concret. També definiran les àrees o els departaments en els quals ofereixen les places.
 4. Les beques destinades a la modalitat presencial comptaran amb una dotació econòmica de 400 euros cadascuna.

En canvi, si el que vols és obtindre una remuneració de fins a 500€ per les teues Pràctiques Externes, atén: l'Ajuntament de València ofereix 40 ajudes a persones empadronades a la ciutat de València que estiguen cursant un màster oficial en un centre propi de la Universitat de València en el curs 2022-23 i matriculades en l'assignatura de pràctiques externes, òbviament.

Aquests són els requisits:

 1. Persones empadronades a la ciutat de València.
 2. Persones matriculades en un màster oficial de la Universitat de València en l'assignatura de pràctiques externes.
 3. Disposar d'una empresa adjudicada per a realitzar les pràctiques que tinga seu a la ciutat de València.
 4. Que les pràctiques de l'assignatura de pràctiques externes acaben com a màxim l'1 de juliol de 2023.
 5. Completar 10 hores de formació en línia del programa formatiu UVemprén Campus, orientat a l'especialització en emprenedoria de l'estudiantat

Tens més informació en UVEmpren.