foto

Biografia

Enginyera Informàtica i Doctora per la Universitat de València, es troba actualment en comissió de serveis com a Directora Territorial a la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.

Fins a la seva incorporació a la Conselleria treballava com a Professora Titular del Departament d’Informàtica de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE-UV), del qual va ser directora entre 2015 i 2021, sent la primera dona a accedir a la direcció d'aquest departament.

La seva trajectòria investigadora es divideix en tres grans línies: 1. Realitat Virtual i Informàtica Gràfica, 2. Enginyeria del Programari i 3. Bretxa Digital de Gènere. Aquestes línies van culminar amb la creació del grup de recerca TADeSP (Tècniques Avançades de Desenvolupament de Programari centrat en la Persona) que treballa en diverses línies de recerca interrelacionades i complementàries, que comparteixen lobjectiu comú danalitzar els aspectes que intervenen en la relació de la persona que interacciona amb el programari a desenvolupar. Sempre tenint en compte la perspectiva de gènere i la diversitat de les persones que faran servir les aplicacions, amb l'objectiu últim de proporcionar avenços en la qualitat del programari des del punt de vista humà.