foto Mari Carmen Agustin Pavon
MARI CARMEN AGUSTIN PAVON
PDI-Prof. Permanent Laboral Ppl
Director/a Titulacio Master Oficial
Àrea de coneixement: BIOLOGIA FUNCIONAL
Departament: Biologia Cel·lular, Biologia Funcional i Antropologia Física
(9635) 43226
Biografia

Carmen Agustín Pavón va nàixer a València en 1980. Es va doctorar en Neurociències per la Universitat de València en 2008, amb una estada breu en la Università di Roma La Sapienza (Sep-Dec 2006). Va ser investigadora postdoctoral a la University of Cambridge (Gen 2009- Oct 2010), Centre de Regulació Genòmica de Barcelona (Nov 2011- Dec 2013), Imperial College London (Gen 2014-Oct 2014), i Universitat Jaume I de Castelló (Oct 2014- Ago 2015), de la que també va ser professora al grau de Medicina (Sep 2015- Sep 2016). Actualment es professora de la UVEG des d'octubre de 2016.

Les seues línies d’investigació se centren en la neurobiologia de l’olfacció, el comportament emocional, i el comportament socio-sexual i maternal, tant en animals sans com en models animals de malalties del sistema nerviós, en concret la síndrome de Rett.

A banda de la seua activitat investigadora, es dedica a la divulgació científica des que va guanyar el premi El·lipse de Divulgació Científica del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona a finals de 2011. És bloguera a les plataformes de divulgació Naukas i Scilogs, i ha publicat articles a les revistes Redes, Mente y Cerebro, Historia y Vida i Mètode. Ha donat nombroses xerrades tant per als més joves com per al públic general i és organitzadora d'esdeveniments divulgatius com "La Neuromascletà" durant la Setmana Mundial del Cervell.

Asignatures impartides i modalitats docents
Formació acadèmica
Publicacions en revistes
Altres Publicacions
Estades a Centres de Recerca
Conferències
Participacions a Congressos
Projectes
Tesis, tesines i treballs