foto Mari Carmen Agustin Pavon
MARI CARMEN AGUSTIN PAVON
PDI-Contractat/Da Doctor/A
Director/a Titulacio Master Oficial
Àrea de coneixement: BIOLOGIA FUNCIONAL
Departament: Biologia Cel·lular, Biologia Funcional i Antropologia Física
(9635) 43226
Biografia

Carmen Agustín Pavón va nàixer a València en 1980. Es va doctorar en Neurociències per la Universitat de València en 2008, amb una estada breu en la Università di Roma La Sapienza (Sep-Dec 2006). Va ser investigadora postdoctoral a la University of Cambridge (Gen 2009- Oct 2010), Centre de Regulació Genòmica de Barcelona (Nov 2011- Dec 2013), Imperial College London (Gen 2014-Oct 2014), i Universitat Jaume I de Castelló (Oct 2014- Ago 2015), de la que també va ser professora al grau de Medicina (Sep 2015- Sep 2016). Actualment es professora de la UVEG des d'octubre de 2016.

Les seues línies d’investigació se centren en la neurobiologia de l’olfacció, el comportament emocional, i el comportament socio-sexual i maternal, tant en animals sans com en models animals de malalties del sistema nerviós, en concret la síndrome de Rett.

A banda de la seua activitat investigadora, es dedica a la divulgació científica des que va guanyar el premi El·lipse de Divulgació Científica del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona a finals de 2011. És bloguera a les plataformes de divulgació Naukas i Scilogs, i ha publicat articles a les revistes Redes, Mente y Cerebro, Historia y Vida i Mètode. Ha donat nombroses xerrades tant per als més joves com per al públic general i és organitzadora d'esdeveniments divulgatius com "La Neuromascletà" durant la Setmana Mundial del Cervell.

Asignatures impartides i modalitats docents
Tutories
Anual
Dimarts de 10:00 a 13:00. DESPATX 1.62. EDIF. INVEST. JERONI MUÑOZ. PREVIA CONFIRMACIÓ CORREU ELECTRÒNIC
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València
Formació acadèmica
Publicacions en revistes
Altres Publicacions
Estades a Centres de Recerca
Participacions a Congressos
Projectes
Tesis, tesines i treballs