foto Javier Gil Quintana
JAVIER GIL QUINTANA
PDI-Ajudant Doctor/A
Àrea de coneixement: EDUCACIÓ FÍSICA I ESPORTIVA
Departament: Educació Física i Esportiva
Despatx a la UTPAFIDE (Unitat de Teoria i Pràctica de l'Activitat Física i l'Esport). Facultat de ciències de l'esport de la Universitat de València.
(9639) 83309
Biografia

Soc llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport i he estudiat un màster en Sociologia, Història i Antropologia de l'Esport en la Universitat París-Descartes. En 2017 vaig finalitzar la meua tesi doctoral sobre el currículum ocult en l'educació física i en l'esport escolar.

Actualment soc professor ajudant doctor en la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport de la Universitat de València i membre del grup d'investigació “Activitat física, Educació i Societat”.

Participe en projectes d'innovació i duem a terme un projecte d'investigació sobre la participació i les experiències de les persones LGTBI+ en les activitats físiques i esportives.

Durant la meua trajectòria investigadora he realitzat dues estades d'investigació en la Universitat París Descartes (2010 i 2013) i una en la Universitat de Ren, Nevada (2012).

Participe en el Seminari d'Educació Física crítica Soca-rel, grup col·laboratiu d'investigació-acció de la Universitat de València. soc membre de l'associació internacional d'escola nova “CEMEA”, concretament de l'eix “Jocs i Pràctiques Lúdiques” i del laboratori *Techniques et *Enjeux du Corps (*TEC) de la Université Paris Descartes.

Impartisc docència des de l'any 2015 en el grau de Ciències de l'Activitat física i l'Esport i dirigisc treballs de fi de grau i pràctiques externes.

Anteriorment, vaig obtindre una beca del programa de Formació i Perfeccionament de Personal Investigador del Govern Basc entre els anys 2010-2013 i una altra per a la realització d'estudis d'especialització a l'estranger del Govern Basc durant el curs 2007-2008.

Asignatures impartides i modalitats docents
Tutories
Primer quadrimestre
Dilluns de 15:30 a 17:00. UTPAFIDE (FACULTAT CIÈNCIES DE L'ESPORT)
Primer quadrimestre
Dimecres de 15:30 a 17:00. UTPAFIDE (FACULTAT CIÈNCIES DE L'ESPORT)
Segon quadrimestre
Dilluns de 14:00 a 15:30. FCAFE UTPAFIDE
Segon quadrimestre
Dimecres de 14:00 a 15:30. SALA PROFESSORS ONTINYENT
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València
Organització d'activitats de R+D
Conferències
Participacions a Congressos
Projectes
Tesis, tesines i treballs