foto Maria Gonzalez Marimon
MARIA GONZALEZ MARIMON
PDI-Ajudant Doctor/A
Àrea de coneixement: DRET INTERNACIONAL PRIVAT
Departament: Dret Internacional 'Adolfo Miaja de la Muela'
Despacho 3A01
Biografia

Actualment, és Professora Ajudant Doctora de Dret Internacional Privat en la Universitat de València. Anteriorment, va ser Personal Investigador en Formació en la Universitat de València i beneficiària de l'Ajuda per a la Formació del Professorat Universitari del Ministeri d'Universitats (FPU 2017).

Doctora en Dret per la Universitat de València (excel·lent Cum laude). Programa de doble titulació en Dret i Ciències Polítiques en la Universitat de València, amb premi extraordinari en tots dos graus. Posteriorment, va cursar el Màster oficial en Dret, Empresa i Justícia de la mateixa Universitat, també amb premi extraordinari, així com el Màster d'accés a l'Advocacia de la UNED. I finalment, el Programa de Doctorat en Dret, Ciències Polítiques i Criminologia de l'Oniversidad de Valencia.

Autora de diverses publicacions, contribucions en Congressos i seminaris, relacionats amb el Dret Internacional privat en matèria de família, així com col·laboració en l'organització de Congressos Internacionals. Destacant, entre ells, el llibre Menor i Responsabilitat parental a la Unió Europea, publicat en 2021 per l'editorial Tirant lo Blanch. Addicionalment, destaca la participació en projectes d'investigació com els projectes europeus (European Action Grant Project) “MiRI – Minor’s Right to Information in civil actions – Improving children’s right to information in cross-border civil cases” i Just Closer (“Just Closer to children and their families”).

Igualment, és docent de l'assignatura de Dret Internacional privat, tant en el Grau en Dret com en els Dobles Graus que ofereix la Facultat de Dret de la UV. Així com en l'assignatura de Fonts i Metodologia del Màster oficial de Dret, Empresa i Justícia de la UV.

Ha sigut beneficiaria de diferents beques per a realitzar estades a l'estranger, destacant: l'estada d'investigació de quatre mesos en la Universitat Paris II Phanteon-Assas, sota la supervisió de la Profa. Sabine Corneloup; o la beca per a investigadors internacionals 2022 del Max Planck Institute for Comparative and International Private Law D'Hamburg, finançada per la Max Planck Society, en cooperació amb laL indemann Foundation.

Igualment, va ser guanyadora del XXII Premi d'Estudis Jurídics Universitaris Manuel Broseta Pont.”, Fundació Manuel Broseta Pont.

Asignatures impartides i modalitats docents
Tutories
Primer quadrimestre
Dilluns de 12:00 a 13:30. DESPACHO 3A12
Primer quadrimestre
Dimarts de 12:00 a 13:30. DESPACHO 3A12
Segon quadrimestre
Dilluns de 12:00 a 13:30. DESPACHO 3A01
Segon quadrimestre
Dimarts de 12:00 a 13:30. DESPACHO 3A01
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València