foto Juan Luis Gandia Cabedo
JUAN LUIS GANDIA CABEDO
PDI-Catedratic/a d'Universitat
Coordinador/a de Programa de Doctorat
Àrea de coneixement: COMPTABILITAT
Departament: Comptabilitat
(9638) 28291
Biografia

Catedràtic d’Economia Financera i Comptabilitat en el Departament de Comptabilitat de la Facultat d’Economia. Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de València, amb premi extraordinari de doctorat.

En la seua vessant investigadora, és el director de diverses línies d’investigació incloses sota l’acrònim META (management reporting, transparència, educació comptable i fiabilitat de la informació financera) inscrites en el Registre d’Estructures d’Investigació. Ha dirigit i participat en diferents projectes d’investigació competitius, realitzant accions de transferència de coneixement amb entitats públiques i privades. És autor de nombrosos articles en revistes indexades (WOS, SCOPUS) i diverses monografies d’investigació en institucions, com ara l’IVIE, la CNMV o l’AECA. Té reconeguts cinc sexennis d’investigació, un d'ells de transferència de coneiximent i innovació.

Pel que fa a la seua activitat docent, ha impartit matèries en diverses titulacions de grau i postgrau de la Facultat d’Economia. Ha liderat diversos projectes d’innovació educativa i és responsable d’un grup consolidat d’innovació docent. Té reconeguts sis quinquennis docents.

En el periode 2016-2020 va ser vocal del Consell Directiu de la Asociación Española de Profesores Universitarios de Contabilidad (ASEPUC).

En el període 2013-2021, i en representació d'Altres Entitats Representatives d'Interessos Col·lectius, va ser Conseller General de Caixa Ontinyent. Durant aqueix mateix període va ser Vocal del Consell d'Administració i Vocal de la seua Comissió Executiva i de Gestió. Des de 2017 a 2021 va ser Vocal de la Comissió d'Inversions d'aqueixa mateixa entitat financera.

En l'actualitat és Coordinador del Programa de Doctorat en Comptabilitat i Finances Corporatives.

Va ser Director del Departament de Comptabilitat (2009-2012), membre de la Comissió d’Estatuts (2009-2013), membre de la Comissió d’elaboració del Pla d’Estudis del grau en Administració i Direcció d’Empreses i de la Comissió d’elaboració del Pla de Estudis del màster oficial en Comptabilitat, Auditoria i Control de Gestió, Delegat del Rector per a la Direcció del Centre Universitari EDEM (2012-2014),  Vicerector d’Economia, Infraestructures i Tecnologies de la Informació (2014-2018) i Vicerector d’Economia i Infraestructures (2018-2019).

Ha sigut membre de la Junta de Centre de la Facultat d’Economia i des de 2009 és ininterrumpudament membre del Claustre.

Asignatures impartides i modalitats docents
Tutories
Primer quadrimestre
Dimecres de 10:30 a 13:00. FACULTAT D'ECONOMIA 4P05A
Segon quadrimestre
Dimecres de 12:30 a 15:00. FACULTAT D'ECONOMIA 4P05A
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València
Formació acadèmica
Publicacions en revistes
Altres Publicacions
Línies d'activitat
Participacions a Congressos
Projectes
Tesis, tesines i treballs