foto Maria Eivor Jorda Mathiasen
MARIA EIVOR JORDA MATHIASEN
PDI-Ajudant Doctor/A
Àrea de coneixement: FILOLOGIA ANGLESA
Departament: Filologia Anglesa i Alemanya
64063
Biografia

Eivor Jordà Mathiasen és doctora en Traducció i Societat del Coneixement. Es va llicenciar en Filosofia i Ciències de l’Educació a la UV i en Traducció i Interpretació a la UJI. Actualment és professora en el Departament de Filologia Anglesa i Alemanya de la Universitat de València. Prèviament, ha estat professora de teoria de la traducció, traducció jurídica i traducció audiovisual del grau en traducció de la Universidad Europea de Valencia on també va dirigir el Máster en Traducción Audiovisual.

Els seus principals interessos d'investigació es troben en el camp de la filosofia de la traducció, gènere i traducció, documentació per a la traducció jurídica i traducció audiovisual. Ha publicat a prestigioses revistes de traducció internacionals com ara The Translator o Babel i nacionals com ara Sendebar o Hermeneus.

Amb anterioritat a la seua activitat docent universitària, ha estat professional de la traducció especialment als àmbits audiovisual i jurídic. Actualment tradueix al filòsof danès Søren Kierkegaard per a la editorial Trotta.  

Asignatures impartides i modalitats docents
Tutories
Primer quadrimestre
Dimecres de 09:00 a 12:00. DESPATX 054,6ª PLANTA FFTIC
Segon quadrimestre
Dimecres de 08:00 a 09:00. DESPATX 054,6ª PLANTA FFTIC
Segon quadrimestre
Dimecres de 10:30 a 12:30. DESPATX 054,6ª PLANTA FFTIC
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València