foto Olga Denia Moreno
OLGA DENIA MORENO
PAS-E.T.S. Informacio
963543152
Biografia

Olga Dénia Moreno

Llicenciada en Ciències de la Informació-Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (1986), coordina des de 2010 la Comunicació del Parc Científic de la Universitat de València.

Formada també en Publicitat –tres anys d’estudis superiors a la UAB– i en Comunicació de la Ciència – postgraus de la UPF, Carlos III de Madrid i CSIC–, treballa a la Universitat de València des de l’any 1989. Dins aquesta institució, ha estat responsable del Gabinet de Premsa  (1989-1990), fundadora i directora durant set anys de la Revista MÈTODE (1992-1999) i redactora en cap dels butlletins IDia i BIP (2007-2009). Centrada principalment en temes de ciència i difusió de la recerca universitària, ha format part dels consells de redacció del setmanari Nou Dise i de la revista de pensament contemporani L’ESPILL. L’any 1995 va coordinar la publicació “Pla Valencià de Ciència i Tecnologia”, un informe monogràfic sobre el Pla de la Ciència com a instrument per a la consolidació de la política científica i tecnològica del Govern Valencià. Va ser col·laboradora de l’exposició Cinc Segles i un dia, commemorativa del V centenari de la Universitat de València, així com de la Comissió del Pla Estratègic 2008-2011 de la institució acadèmica.

Abans d’incorporar-se a la Universitat va treballar en mitjans escrits i ràdio a Barcelona i València, va col·laborar com a free-lance amb diferents publicacions ­—El Temps, Papers, entre altres— i va posar en marxa CANAL 5 SAFOR, la primera TV local per ones de la Comunitat Valenciana, emissora que va dirigir durant un any (1988-1989).

Tutories
Observacions
No participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València.
Articles en web UV