foto Belen Lozano Sañudo
BELEN LOZANO SAÑUDO
PDI-Ajudant Doctor/A
Àrea de coneixement: FILOLOGIA ALEMANYA
Departament: Filologia Anglesa i Alemanya
(9616) 25665
Biografia

Belén Lozano *Sañudo va obtindre el títol de Llicenciada en Traducció i Interpretació en la Universitat d'Alacant al juny de 1999. Entre setembre de 2004 i gener de 2020 va ser professora associada, primer en l'àrea d'alemany del Departament de Filologies Integrades i posteriorment en l'àrea d'alemany del Departament de Traducció i Interpretació de la Universitat d'Alacant. Al juliol de 2019 va obtindre el títol de Doctora en l'anteriorment esmentada universitat amb la tesi titulada: "La traducció de la *LIJ: reptes creatius, condicionants socioculturals i influència en la *LIJ nacional i l'idiolecte *autorial". Des de febrer de 2021 és Professora Ajudant Doctora en el Departament de Filologia Anglesa i Alemanya de la Universitat de València. Així mateix, des de setembre de 2014 a gener de 2017, va impartir quatre edicions de l'assignatura *Übersetzen *juristischer *Fachtexte *Sp-De (Traducció de textos jurídics espanyol-alemany) en l'Escola Superior *Hochschule *MagdeburgStendal (Alemanya).

És membre del ISICIVITRA i l'Institut de Llengües Modernes Aplicades IULMA) de València.

Forma part del projecte *DITAPE, Docència i Investigació en Traducció Automàtica i *Posedición (2021GV/080), projecte d'I+D+i finançat per la Conselleria dInnovació, Universitats, *Ciència i *Societat Digital, de la Generalitat Valenciana.

Les seues línies d'investigació són la traducció de la literatura infantil i juvenil anglesa i alemanya al castellà i català estudiada des de li perspectiva dels *polisistemas, la traducció jurídica, la docència de la traducció i la traducció automàtica.

Asignatures impartides i modalitats docents
Tutories
Primer quadrimestre
Dilluns de 17:00 a 18:30. DESPATX 062
Primer quadrimestre
Dijous de 17:00 a 18:30. DESPATX 062
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València