• imatge de la noticia

  02/09/20

  Finalització Fase II preinscripció a Màster

  La Universitat de València recorda que demà 3 de setembre a les 23:59 finalitza la Fase II de preinscripció a estudis de màster.

 • Estudiants

  11/08/20

  Convocatòria de beques del Ministeri d’Educació curs 2020-2021

  Resolució de la Secretaria d’Estat d’Educació, per la qual es convoquen les beques de caràcter general per al curs acadèmic 2020-2021 per als estudiants que cursen estudis postobligatoris.

 • imatge de la noticia

  31/07/20

  Màsters oberts en Fase II de Preinscripció 2020-21

  Consulta el llistat de màsters que pots demanar en la Fase II de preinscripció a estudis de màster. Recorda que el procediment de sol.licitud estarà obert fins el 3 de setembre.

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  28/07/20

  Adjudicació de places en 2ªcrida de llista d’espera a màster 2020-21

  Publicats els resultats d’adjudicació de places de la 2ª crida de llista d’espera per a l’accés a estudis de màster curs 2020-2021. Termini de matrícula: 28 de juliol (14:00) i 29 de juliol (23:59h)

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  22/07/20

  Adjudicació places de Llistes d'Espera Màster-Primera crida

  La Universitat de València t'informa que s'ha publicat el resultat de la primera crida de llistes d'espera per a les seues titulacions. Pots trobar més informació a l'enllaç.

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  17/07/20

  Obertura de la Fase II de Preinscripció a Màster 2020-21

  Del 17 de juliol al 3 de setembre romandrà oberta la Fase II del procediment de preinscripció a estudis de màster per al curs 2020-21. Poden participar tant les persones titulades universitàries, com les i els estudiants que finalitzen els estudis de Grau en el curs 2019-20 Important: Consulta el Llistat provisional de Másteres que no s'oferten en Fase II

 • imatge de la noticia

  14/07/20

  Obertura automatrícula a estudis de màster

  La Universitat de València t’informa que s’ha obert el termini de l’automatrícula a estudis de màster . Pots accedir a l’ aplicació d’automatrícula en el Portal de l’Alumne: https://webges.uv.es/uvPortalUVWeb/?idioma=es&categ=gmatOficial L’automatrícula romandrà oberta des del 14 al 16 de juliol a les 23:59. Aquelles persones que no es matriculen perdran la plaça, que passarà o oferir-se a les què hagen indicat que desitgen participar en les crides de llistes d’espera. Molt important: Si desitges participar en les crides de llistes d’espera hauràs d’ indicar-ho explícitament per a cada titulació en la mateixa pàgina web, abans del 16 de juliol a les 23:59 h. Dates de les adjudicacions de places de les llistes d’espera: 22 i 28 de juliol.

 • imatge de la noticia

  10/07/20

  Sol·licitud cita prèvia Títols Propis

  A causa de la situació generada pel Covid 19, ha sigut suspesa l'atenció presencial al públic en el Servei d'Estudiants de la Universitat excepte per a aquells casos en què siga necessari realitzar alguna gestió presencial que s'atendrà exclusivament amb cita prèvia, podent reservar dia i hora, per a això: Si vols sol·licitar CITA PRÈVIA per a l'àrea de Títols Propis.

 • 10/07/20

  Sol·licitud de cita prèvia postgrau

  A causa de la situació generada pel Covid 19, ha sigut suspesa l'atenció presencial al públic en el Servei d'Estudiants de la Universitat excepte per a aquells casos en què siga necessari realitzar alguna gestió presencial que s'atendrà exclusivament amb cita prèvia, podent reservar dia i hora, per a això: Si vols sol·licitar CITA PRÈVIA per a l'àrea de Postgrau.

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  09/07/20

  Publicació de les llistes d’admissió a estudis de màster

  La Universitat de València t’informa que s’ha publicat l’adjudicació de places a estudis de màster . Els resultats d’ Admissió, Llistes d’ Espera i en el seu cas, la cita de matrícula es podran consultar en: https://secvirtual.uv.es/p/pls/uv0/public_master.intro Identificant-te amb les credencials que rebràs per notificació electrònica en el Meu lloc personal de la Seu electrònica. Molt important: Si desitges participar en les crides de llistes d’espera hauràs d’ indicar-ho explícitament per a cada titulació en la mateixa pàgina web, abans del 16 de juliol a les 23:59 h. Dates de les adjudicacions de places de les llistes d’espera: 22 i 28 de juliol.