Descripció de l'acció formativa
El curs es centra en dos objectius fonamentals: En primer lloc, posar en valor la incorporació de la dona en els camps de l'Enologia i alta Gastronomia que tradicionalment han estat liderats per homes i per una altra aclarir conceptes referits a l'alimentació, higiene alimentària, etiquetat dels aliments etc. que permeten mitjançant una nutrició adequada millorar la salut de les dones
Programa formatiu
Cursos UV Gandia
Contingut del programa formatiu
Diversitat de cursos, conferències, jornades i altres accions formatives tant per a alumnes universitaris com per a professionals amb la intenció d'oferir formació permanent.
Competències assolides
- Competència socioemocional, cívica i social
- Igualtat
Àrees temàtiques
Ciències de la Salut
Curs Acadèmic
2021-2022
Organitza
UVGandia
Nombre de places
80
Criteris d'admissió
Ordre d'inscripció
Adreçat a
- PDI / PAS
- Estudiants
- Públic en general
Estudiants de Grau
Estudiants de qualsevol grau
Estudiants de màster
Estudiants de qualsevol màster
Estudiants de Doctorat
Estudiants de qualsevol doctorat
Data inici acció formativa
16/02/22
Data final acció formativa
18/02/22
Torn
Matí
Horari
De 9:30 a 12:00
Duració
8 hores/ 8 horas (hores)
Dies
Dimecres, Dijous, Divendres,
Coincideix amb període classes ordinàries
Si
Modalitat d’impartició
Presencial
Modalitat desenvolupament
Curs
Idioma d'impartició
Castellà
Campus
Altres espais de la UV
Sistema d’avaluació
Presencialitat
Es reconeixen els crèdits per participació
No
És gratuït
Si
Data inici inscripció
23/01/22
Data final inscripció
15/02/22
Contacte Correu Electrònic
uvgandia@uv.es
Contacte Telèfon
962 044 820
Més informació
https://cursos.fundacio.es/view/123