Descripció de l'acció formativa

El curs es centra en dos objectius fonamentals: En primer lloc, posar en valor la incorporació de la dona en els camps de l'Enologia i alta Gastronomia que tradicionalment han estat liderats per homes i per una altra aclarir conceptes referits a l'alimentació, higiene alimentària, etiquetat dels aliments etc. que permeten mitjançant una nutrició adequada millorar la salut de les dones

Programa formatiu Cursos UV Gandia
Contingut del programa formatiu

Diversitat de cursos, conferències, jornades i altres accions formatives tant per a alumnes universitaris com per a professionals amb la intenció d'oferir formació permanent.

Competències assolides
  • Competència socioemocional, cívica i social
  • Igualtat
Àrees temàtiques Ciències de la Salut
Curs Acadèmic 2021-2022
Organitza UVGandia
Nombre de places 80
Criteris d'admissió Ordre d'inscripció
Adreçat a
  • PDI / PAS
  • Estudiants
  • Públic en general
Estudiants de Grau Estudiants de qualsevol grau
Estudiants de màster Estudiants de qualsevol màster
Estudiants de Doctorat Estudiants de qualsevol doctorat
Data inici acció formativa 16/02/22
Data final acció formativa 18/02/22
Torn Matí
Horari De 9:30 a 12:00
Duració 8 hores/ 8 horas (hores)
Dies Dimecres, Dijous, Divendres,
Coincideix amb període classes ordinàries Si
Modalitat d’impartició Presencial
Modalitat desenvolupament Curs
Idioma d'impartició Castellà
Campus Altres espais de la UV
Sistema d’avaluació Presencialitat
Es reconeixen els crèdits per participació No
És gratuït Si
Data inici inscripció 23/01/22
Data final inscripció 15/02/22
Contacte Correu Electrònic uvgandia@uv.es
Contacte Telèfon 962 044 820
Matricula't