XII Trobada Esteban Hernández Esteve d'Història de la Comptabilitat
XII Trobada Esteban Hernández Esteve d'Història de la Comptabilitat

En modalitat presencial i en línia, està organitzat per la Universitat de València (UV), la Universitat Catòlica de València Sant Vicent Màrtir (UCV) i la Comissió d'Història de la Comptabilitat d'AECA.

Els dies 28-29 d'octubre se celebra a València la XII Trobada Esteban Hernández Esteve d'Història de la Comptabilitat.

El tema d'aquesta dotzena edició és la rendició de comptes i contribució social de la Comptabilitat. Pretén evidenciar l'ús eficient de la comptabilitat com a instrument de gestió de fons públics i privats al llarg del temps en diferents escenaris i la seua aportació al desenvolupament de la societat.

Amb presència internacional de ponents i assistents, es dirigeix a investigadors/as de la comptabilitat, però també a historiadors/as, arxivers/as, etc. S'han previst conferències, taules redones i sessions paral·leles (https://xiiencuentrohistoria.aeca.es/programa).

Es realitza en dues seus històriques: el Col·legi Major Rector Peset (UV) i la seu de Marqués de Camp (UCV) i amb el patrocini de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, la Facultat d'Economia i el Departament de Comptabilitat de la UV, la UCV i el Col·legi d'Economistes de València.

 
Període de l'esdeveniment:
  • 28 d’octubre de 2021 de 09:00 a 21:00. Dijous.
  • 29 d’octubre de 2021 de 09:30 a 14:15. Divendres.
 

Lloc de realització presencial i en línia

 
Organitza

Universitat de València (UV), la Universitat Catòlica de València Sant Vicent Màrtir (UCV) i la Comissió d'Història de la Comptabilitat d'AECA.

.

 

Contacta contabilidad@uv.es

 
Més informació