UVemprén StartUP organitza una jornada tècnica amb la UPTAPV

UVemprén StartUP organitza en col·laboració amb la UPTAPV (Unió de professionals i treballadors autònoms) la jornada tècnica 'Aprén a emprendre'.

Durant la jornada, l'organització UPTAPV presentarà i explicarà les seues activitats, així com la manera d'accedir als seus serveis d'assessorament gratuït i permanent.

També explicaran els diferents tràmits administratius, fiscals i tributaris a gestionar en el desenvolupament de l'activitat de les startups depenent de la naturalesa jurídica triada.

Se celebrarà el pròxim 30 de novembre a les 09.00 hores a l'Aula UVemprén StartUP, situada en la cinquena planta de l'Edifici Instituts d'Investigació (C/Serpis, 29 – València) del Campus de Tarongers. Tindrà una duració estimada de 2 hores.

Aquesta jornada està dirigida especialment a les 15 startups que actualment formen part de la incubadora UVemprén StartUP.

L'assistència estarà oberta a tota la comunitat universitària de la Universitat de Valéncia presentant una sol·licitud a través de la seu electrònica de la UV (https://webges.uv.es/uventreuweb/#/login?idform=EXPSOLP2U) mitjançant una instància general dirigida a la Unitat d’Emprenedoria (UVemprén) indicant en l'apartat sol·licita: Jornada Tècnica UVemprén.

 

Data 30 de novembre de 2022 de 09:00 a 11:00. Dimecres.

 

Lloc de realització Cinquena planta de l'Edifici Instituts d'Investigació del Campus de Tarongers

 
Organitza

UVemprén.

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació