Projecte de la nova biblioteca, l'Eliana
Universitat de Tardor de l'Eliana: Smart Cities

Amb el títol “Smart Cities: tecnologia i ciutadania” la Universitat de València presenta la 4a edició de la Universitat de Tardor de l’Eliana fruit de l’estreta col·laboració entre la Universitat de València, l’Ajuntament de l’Eliana,  la Diputació de València i Caixa Popular.

La tecnologia ens embolica i està present en cada vegada un major número de les activitats quotidianes de la ciutadania, al mateix temps que té un paper decisiu en el funcionament de les ciutats i els territoris. Aquests han de planificar com utilitzar la tecnologia per a cuidar i incrementar la qualitat de vida de les persones procurant un desenvolupament sostenible que permeta mantindre aquest estatus al llarg del temps. Una ciutat intel·ligent és un sistema de persones interactuant amb i per mitjà de fluxos d’energia, materials i serveis per a promoure el desenvolupament sostenible i la qualitat de vida. El plantejament serà intel·ligent mitjançant l’ús estratègic de la innovació i les infraestructures i serveis de tecnologies de la informació i de la comunicació per a la gestió urbana transparent i participativa que responga a les necessitats socials i econòmiques de la societat.

La 4ª edició de la Universitat de Tardor de l'Eliana, impulsada per la Universitat de València, abordarà diversos aspectes del desenvolupament i estat actual de la tecnologia a les ciutats intel·ligents i el seu impacte sobre la ciutadania.

 

Data 21 d’octubre de 2021 de 11:00 a 20:30. Dijous.

 

Lloc de realització Centre Sociocultural de l'Eliana. Plaça Jutge Comes s/n

 
Organitza

Universitat de València en col·laboració amb l'Ajuntament de l'Eliana, la Diputació de València i Caixa Popular.

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació