Imatge gràfica del programa de mentorització Shadowing.
Shadowing: nou programa de mentorització per a la millora de l'ocupabilitat

Vols ser mentoritzat/a i rebre el know-how de professionals de prestigi per a millorar la teua inserció professional i/o desenvolupament de carrera? Si tens interés, ganes d’aprendre i de desenvolupar-te personalment i professionalment, i eres estudiant de Màster de la Universitat de València,

Apunta’t ara al programa Shadowing!

El Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius, a través del servei d’ocupació de la Universitat de València, UVocupació, en col·laboració amb el Banco Santander, posa en marxa el programa Shadowing.

Què és el programa Shadowing?

Es tracta d’un procés de mentorització mitjançant el qual, un professional de prestigi (el/la mentor/a) que s’ha format a la Universitat de València, o que té algun tipus de vinculació amb la Universitat, aconsella, guia i orienta a una altra (el/la mentee) en la seua inserció professional i/o desenvolupament de carrera, a través de la transmissió de coneixements i vivències adquirides al llarg de la seua trajectòria professional.

A qui va adreçat?

A estudiants de Màster de la Universitat de València, dels següents centres:

Facultat de Ciències Socials

Facultat de Dret

Facultat de Ciències Biològiques

Escola Tècnica Superior d’Enginyeria

Facultat de Psicologia i Logopèdia

Facultat de Geografia i Història

Objectiu

Que professionals de prestigi, de manera voluntària, orienten, guien i aconsellen a estudiants de Màster en la seua inserció professional i/o desenvolupament de carrera, oferint-los assessorament personalitzat sobre diversos temes.

Accions contemplades en la beca

Realitzar almenys tres sessions de mentoria amb el/la mentor/a que se t’adjudique. La duració de cada sessió serà d’un mínim de 60 minuts.

Possibilitat de participar en altres activitats (seminaris, xarrades, ponències...) que s’organitzen dins del programa Shadowing.

Les sol·licituds per a participar en el programa, es realitzaran mitjançant la Seu Electrònica de la Universitat de València.

 

Període de l'esdevenimentDe 27 de maig de 2021 a 15 de juny de 2021. Tots els dies de 08:00 a 00:00.

 

Lloc de realització Online

 
Organitza

Universitat de València

Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius

Fundació General de la Universitat de València

UVocupació

Amb la col·laboració de Banco Santander.

http://www.uv.es/uvocupacio

 

Contacta shadowing@uv.es

 
Més informació