Invitació a la presentació
Presentació: "Aproximació a la vida i obra de José Antonio Valls Subirats”

Dimarts 31 de gener a les 18.30 hores es presentarà el llibre "Aproximació a la vida i obra de José Antonio Valls Subirats (1958-1983). L'acte tindrà lloc a l’Aula Magna de l'Edifici del Complex Educatiu de Velluters del Conservatori Professional de Música de València. Hi participarà com a ponent el professor Dr. Vicent Ros, catedràtic emèrit d'Orgue i Clavecí del Conservatori Superior de Música de València. Per finalitzar hi haurà un concert a càrrec del pianista Hèctor Tarín Nieto.

L’obra creativa de José Antonio Valls Subirats (1958-1983), músic d’Alcanar que va morir prematurament abans de poder desenvolupar la seua prometedora trajectòria com a compositor, director, intèrpret i docent, no s’ha estudiat fins ara amb la profunditat que es mereix. En aquest llibre, a mode d’homenatge, s’analitza la seua figura des d’un punt de vista biogràfic, però també com a acadèmic i professional, estudiant la seua producció per a determinar les característiques que el defineixen com a compositor, els seus recursos creatius i els seus lligams amb músiques foranes, com ara el jazz.

 

Data 31 de gener de 2023 de 18:30 a 20:00. Dimarts.

 

Lloc de realització Aula Magna de l'Edifici del Complex Educatiu de Velluters del Conservatori Professional de Música de València

 
Organitza

Conservatori Professional de Música de València i Publicacions de la Uninersitat de València.

 

Contacta marqueting@uv.es