Nova sessió del Club de Lectura del CAL de Blasco Ibáñez al març [25/3, 12 h]
Nova sessió del Club de Lectura del CAL de Blasco Ibáñez al març [25/3, 12 h]

Junil a les terres dels bàrbars al Club de Lectura del CAL de Blasco Ibáñez.

El divendres 25 de març, a les 12 h, tindrem una nova sessió del Club de Lectura en valencià al Centre d'Aprenentatge de Llengües del campus de Blasco Ibáñez. En aquesta quarta sessió d'enguany llegirem i comentarem Junil a les terres dels bàrbars, de Joan-Lluís Lluís, una novel·la d’aventures ambientada a l’Imperi romà de l’emperador August.

La participació en el Club és oberta a tota la comunitat UV (i gratuïta) i cal inscriure-s'hi: escriviu-nos a cal.blasco@uv.es o vingueu al CAL. Al mateix CAL podeu sol·licitar un exemplar en préstec i, en cas que s'esgoten, podeu sol·licitar-ne en qualsevol biblioteca pública o adquirir-lo en llibreries.

Aquest Club té com a objectiu proposar-vos llibres en valencià, perquè sabem que la lectura és una font fantàstica de plaer i alhora d'aprenentatge, i proporcionar-vos, al Centre d'Aprenentatge de Llengües de Blasco Ibáñez, un espai dinàmic on comentar les vostres impressions dels llibres llegits. En el Club coneixereu altres persones que també estudien o practiquen el valencià i exercitareu tant la comprensió lectora com l'expressió i la interacció orals, a banda d'ampliar el vocabulari i conèixer més la cultura valenciana.

Recordeu que el CAL de Blasco Ibáñez estarà tancat als usos normals (assessorament, estudi autònom, préstec de material, etc.) mentre duren les reunions del Club de Lectura.

 

Data 25 de març de 2022 d' 11:00 a 14:00. Divendres.

 

Lloc de realització Centre d'Aprenentatge de Llengües de Blasco Ibáñez

 
Organitza

Servei de Llengües i Política Lingüística.

www.uv.es/llengues

 

Contacta cal.blasco@uv.es

 
Més informació