Nova sessió del Club de Lectura del CAL de Blasco Ibáñez
Nova sessió del Club de Lectura del CAL de Blasco Ibáñez

Ja estem morts, amor' al Club de Lectura del CAL de Blasco Ibáñez

El divendres 29 de maig, a les 12 h, tindrem una nova sessió del Club de Lectura en valencià al Centre d'Aprenentatge de Llengües del campus de Blasco Ibáñez. En aquesta cinquena sessió d'enguany llegirem i comentarem Ja estem morts, amor, de Xavier Aliaga, una novel·la de dolor i d'amor, i comptarem amb la presència de l'autor.

La participació en el Club és oberta a tota la comunitat UV (i gratuïta) i cal inscriure-s'hi: escriviu-nos a cal.blasco@uv.es o vingueu al CAL. Al mateix CAL podeu sol·licitar un exemplar en préstec i, en cas que s'esgoten, podeu sol·licitar-ne en qualsevol biblioteca pública o adquirir-lo en llibreries.

Aquest Club té com a objectiu proposar-vos llibres en valencià, perquè sabem que la lectura és una font fantàstica de plaer i alhora d'aprenentatge, i proporcionar-vos, al Centre d'Aprenentatge de Llengües de Blasco Ibáñez, un espai dinàmic on comentar les vostres impressions dels llibres llegits. En el Club coneixereu altres persones que també estudien o practiquen el valencià i exercitareu tant la comprensió lectora com l'expressió i la interacció orals, a banda d'ampliar el vocabulari i conèixer més la cultura valenciana.

Recordeu que el CAL de Blasco Ibáñez estarà tancat als usos normals (assessorament, estudi autònom, préstec de material, etc.) mentre duren les reunions del Club de Lectura.

 

Data 27 de maig de 2022 de 12:00 a 14:00. Divendres.

 

Lloc de realització Centre d'Aprenentatge de Llengües de Blasco Ibáñez

 
Organitza

Servei de Llengües i Política Lingüística.

www.uv.es/llengues

 

Contacta cal.blasco@uv.es

 
Més informació