Cartell del Mercat
Mercat Agroecològic de la Universitat de València

El Mercat Agroecològic de la UV es realitza en la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació, Avinguda Blasco Ibáñez, 30, tots els divendres lectius  des del 16 de setembre fins a les vacances de Nadal.

Comptem amb productes del'horta de València, oli i productes de fleca acompanyats de productes de Comerç Just. 

El Mercat Agroecològic prioritza els productes locals amb un enfocament social i solidari.  Els projectes que participen en el Mercat tenen el segell ecològic tradicional del Comité d'Agricultura Ecològica i/o el segell de Sistema Participatiu de Garantia (SPG).

El SPG, és un sistema local participatiu de certificació cada vegada amb més difusió i acceptació en alguns mercats municipals de València. D'aquesta manera, es prioritzen productes locals, de temporada i que involucren a persones en la consecució per la sobirania alimentària. A més, la identitat del Mercat Agroecològic es defineix usant conceptes clau com: consciència, proximitat, obertura, efecte multiplicador, equilibri i visibilitat.

Aquesta iniciativa s'emmarca en l'aspiració d'impulsar una reflexió  cap a canvis en l'alimentació  a formes més saludables i sostenibles.

 

Període de l'esdevenimentDe 16 de setembre de 2022 a 16 de desembre de 2022. Divendres de 09:00 a 14:00.

 

Lloc de realització Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació. Blasco Ibáñez, 30.

 
Organitza

Vicerectorat de Sostenibilitat , Cooperació i Vida Saludable.

www.uv.es/uvsostenibilitat

 

Contacta sostenibilitat@uv.es

 
Més informació