Logo d'Horitzó Europa
Jornada regional sobre aspectes legals i financers d'Horitzó Europa

Jornada regional sobre aspectes legals i financers d'Horitzó Europa organitzada en el marc de l'Estratègia de la Generalitat Valenciana de coordinació nacional i regional en R+D+i, que pretén incrementar i millorar la participació de tots els agents de la Comunitat Valenciana en el Programa Horitzó Europa.

L'equip d’NCPs per a temes legals i financers d'Horitzó Europa imparteix aquest taller pràctic presencial de mig dia sobre les novetats en les regles de participació en Horitzó Europa un any després del llançament de les seues primeres Convocatòries.

En aquesta edició, el taller es compondrà de dues parts:

1. Primera part dedicada a presentacions sobre les metodologies de càlcul de costos, les novetats en terceres parts i noves formes de finançament com el model Lump Sum.

2. Segona part reservada per a reunions individuals dels participants amb els NCPs sobre la base de les seues consultes enviades per endavant.


Inscripció: https://www.seimed.eu/event/jornada-regional-sobre-aspectos-legales-y-financieros-de-horizonte-europa-2022-11-30-12223/register

 

Data 30 de novembre de 2022 de 09:30 a 12:00. Dimecres.

 

Lloc de realització Sala 1 – Edifici A – Ciutat Administrativa 9 octubre. C/ del Nou d'Octubre, 46018 València

 
Organitza

IVACE, REDIT, SEIMED.

 

Contacta sti.internacional@uv.es

 
Més informació