Jornada presentació Inndromeda en la UV
Jornada presentació Inndromeda en la UV

Presentació de l'Aliança entre els centres de competències i el teixit empresarial, que representa un esforç col·lectiu de col·laboració públic-privada que compta amb l'Agència Valenciana d'Innovació (AVI) i la Confederació d'Empresaris Valencians (CEV).

Óscar David Sanchez, director gerent d’Inndromeda, ens explicarà el pla d'acció immediat i futur que s'està abordant des de l'Aliança per a aconseguir els seus objectius: identificar necessitats i oportunitats de desenvolupament per a la implantació de tecnologies innovadores en productes, processos i serveis en empreses i administracions públiques, per a posteriorment dissenyar i desenvolupar accions que donen resposta a aqueixes necessitats.

El desdejuni informal tindrà lloc a la sala de Juntes del Parc Científic (PCUV) el pròxim 28 d'octubre a les 11.00 hores.

La reunió tindrà una duració aproximada de 1,5 hores i inclou una part de presentació, seguida d'una conversa oberta sobre Inndromeda i networking, i està dirigida a grups d'investigació treballant en tecnologies habilitadores (digitals i no digitals), personal de gestió i transferència, així com empreses de base tecnològica de l'entorn de la UV.

Es prega confirmar assistència completant aquest qüestionari abans del dijous 27 d'octubre a les 12.00 hores.

 

Data 28 d’octubre de 2022 d' 11:00 a 12:30. Divendres.

 

Lloc de realització Sala de Juntes PCUV

 
Organitza

Servei de Transferència i Innovació - Vicerectorat d’Innovació i Transferència..

https://www.uv.es/uvweb/servei-investigacio/ca/servei-investigacio-1285906397400.html

 

Contacta uvinnovacio@uv.es