Jornada COVID-19. Drets i responsabilitats

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, en col·laboració amb l'Agència Valenciana Antifrau, l'Ajuntament de Llíria i la Facultat de Dret, uneixen forces per a organitzar aquesta jornada, titulada “Covid-29, drets i responsabilitats”. La relació entre els drets fonamentals bàsics del sistema democràtic, la seguretat sanitària de la població i les responsabilitats dels poders públics i de la ciutadania en la situació de pandèmia a causa de la Covid-19 centrarà aquesta jornada debat.

Els eixos de les intervencions se centraran en qüestions com la celebració de processos electorals durant la pandèmia, el dret a decidir sobre la vacunació, la desobediència a les normes, les noves formes de ciberdelinqüència vinculada a la Covid-19, i l’actuació dels poders públics en la gestió de la crisi sanitària.

La discussió acadèmica i social sobre aquestes qüestions és essencial per a millorar les tècniques de prevenció i lluita contra pràctiques de corrupció i frau en la gestió dels assumptes públics i són, així mateix, debats bàsics per a enfortir la formació cívica i l’ètica pública de la societat valenciana.

L'esdeveniment és presencial però també es podrà seguir a través del següent enllaç: mediauniweb.uv.es/antifrau


- Inscripcions: http://projeccio.uv.es:8080/ins/index.php?sid=23118&lang=ca

 

 

Data 6 de maig de 2021 de 09:00 a 14:15. Dijous.

 

Lloc de realització Espai Turisme Llíria C/Sant Vicent, 19, Llíria

 
Organitza

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat amb la col·laboració de l'Agència Valenciana Antifrau, l'Ajuntament de Llíria i la Facultat de Dret.

http://projeccio.uv.es

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació