Foto del grup
Dómisol Sisters

Serenates 2022

Dancin’ with Dómisol Sisters

Dómisol Sisters

La banda Dómisol Sisters recrea, amb arranjaments propis, els ritmes i melodies de l’Amèrica del Nord dels anys 30, 40 i 50. Les seues actuacions es caracteritzen pel dinamisme i energia optimista i divertida que ens traslladarà a l’era daurada del Swing. Aquest espectacle retrà homenatge a les grans nits dels salons de ball de l’Amèrica dels anys 30 i 40, com el Coton Club o  el Savoy, amb una selecció dels temes més ballables de l’època. Amb una gran posada en escena, aquesta banda valenciana, ens animarà a alçar-nos de la cadira. 

A més, a les 19.00h,  Dómisol Sisters faran un taller previ per a ballarins de lindy hop, d’iniciació o de diferents nivells segons la demanda a la Sala Matilde Salvador (s’oferirà un enllaç de matrícula voluntària una vegada adquirida l’entrada al concert fins a completar aforament). A ballar amb les Dómisol Sisters!

Localitats no numerades. Aforament limitat

Venda anticipada d'entrades (PVP 3€) en: http://www.latenda.es/entrades

 

Data 28 de juny de 2022 de 22:00 a 23:30. Dimarts.

 

Lloc de realització Claustre. Centre Cultural La Nau

 
Organitza

Universitat de València. Institut Valencià de Cultura

Col: Diputació de València. Ajuntament de València. Palau de la Música. Sabadell Fundació. Fundació Bancaixa. EASD. Women’s Legacy.

https://www.uv.es/uvweb/cultura/ca/activitats-convocatories/arees-programacio/musica/festival-serenates-1285866274426.html

 

Contacta pam@uv.es

 
Més informació