Imatge gràfica del programa dels concerts.
Concerts de Nadal 2022

Les quatre agrupacions de la Universitat de València participen un any més en la programació musical nadalenca que aquest 2022 preveu la celebració de huit concerts, entre ells, el tradicional Concert de Nadal de l’Orquestra Filharmònica UV i el concert extraordinari de l’Orfeó Universitari que clourà al Teatre Principal el 75 aniversari de la seua fundació.

- Dilluns 12. Escola Coral La Nau. Col·legi Major Rector Peset, 19 hores. Direcció: Mònica Perales.

- Dijous 15. Orquestra Filharmònica de la Universitat de València. Teatre Serrano de Gandia, 19 hores. Direcció: Beatriz Fernández Aucejo. Amb la participació del clarinetiste Bernardino Assunçao Sales.

- Dissabte 17. Orfeó Universitari de València. Centre Cultural La Beneficència, 18 hores. Direcció: Francesc Valldecabres.

- Dimarts 20. Orfeó Universitari de València. Teatre Principal de València, 20 hores. Concert extraordinari del 75 aniversari en homenatge a les víctimes de la pandèmia. Direcció: Francesc Valldecabres.

- Dijous 22. Club Coral La Nau Gran. Claustre del Centre Cultural La Nau UV, 13 hores. Direcció: Mònica Perales.

- Divendres 23. Orquestra Filharmònica de la Universitat de València. Sala Charles Darwin del Campus de Burjassot-Paterna, 13 hores. Direcció: Beatriz Fernández Aucejo. Amb la participació del clarinetiste Bernardino Assunçao Sales.

- Divendres 23. Orfeó Universitari de València. Església de Sant Pere Apòstol de Sueca, 20:30 hores. Direcció: Francesc Valldecabres.

- Dimecres 28. Orfeó Universitari de València. Església de Sant Agustí de València, 20:30 hores. Direcció: Francesc Valldecabres.

 

Data De 12 de desembre de 2022 a 28 de desembre de 2022. 24h. Tots els dies.

 

Lloc de realització A diferents espais

 
Organitza

Universitat de València

Vicerectorat de Cultura i Societat

Aula de Música UV

Fundació General de la Universitat de València

Àrea d'Activitats Musicals.

https://www.uv.es/aam

 

Contacta pam@uv.es

 
Més informació