Cartell
11é Passeig Saludable de La Nau Gran (Inscripció fins 30/09/2021)

11é Passeig Saludable de La Nau Gran

 

El Passeig Saludable és un esdeveniment esportiu anual no competitiu que té com a objectiu la promoció d’un estil de vida saludable mitjançant la pràctica de l’esport i una alimentació equilibrada. Consisteix en un bonic recorregut de 3,5 km. entre el Jardí Botànic i la plaça Darwin del Rectorat de la Universitat de València, passant pels jardins del Túria i dels Vivers. Hi participen entorn a 1.000 persones, principalment estudiants de La Nau Gran  majors de 55 anys i les seues famílies, i vol ser un punt de trobada intergeneracional.

El Passeig és saludable però també solidari, cada any es col·labora amb una entitat sense afany lucratiu. L’entitat beneficiària de l’11é Passeig Saludable és AFACAM (Associació de familiars de persones amb malaltia d'Alzheimer i altres demències del Camp de Morvedre i Puçol).

La inscripció ja està oberta i amb ella es rep una samarreta commemorativa (fins esgotar les existències). Taxes:

Inscripció individual: 5,62€

Inscripció familiar (3 o més membres): 3,51€ per persona

Per la situació sanitària, aquesta edició serà virtual, l’1 d’octubre a les 10 del matí. T’animem a posar-te les sabatilles esportives i realitzar el Passeig amb antelació. Si envies fotos amb la samarreta a passeig@uv.es participaràs amb elles en l’esdeveniment virtual.

Contacte: passeig@uv.es

Organitza: Servei de Cultura Universitària i Servei d’Esports

Més informació: https://www.uv.es/naugran

 

Data De 19 de juliol de 2021 a 30 de setembre de 2021. 24h. Tots els dies.

 

Lloc de realització Campus Blasco Ibáñez - Rectorat

 
Organitza

Servei de Cultura Universitària. Servei d’Esports.

https://www.uv.es/naugran

 

Contacta passeig@uv.es