La UV lliura els Premis Extraordinaris de Doctorat 2021-2022

  • Facultad de Medicina y Odontología
  • Jaime Escribano Pizarro
  • 1 febrero de 2023
 

L’Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia va acollir l’acte de lliurament dels premis extraordinaris de doctorat de la Universitat de València corresponent al curs acadèmic 2021-2022.

El passat divendres 16 de desembre l’Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València va acollir vora tres-centes persones entre premiades i premiats, familiars i invitats personals de les persones premiades, directores i directors de tesis i autoritats acadèmiques.

Cada curs acadèmic unes 500 persones defensen la seua tesi doctoral en el conjunt dels 60 programes de doctorat que oferta la Universitat de València.

Grau de Doctor/a

Menys del 10% de les persones que obtenen el grau de doctor o doctora per la Universitat de València reben el premi extraordinari, que es convoca anualment i que compta amb uns barems públics que avaluen la més alta qualitat de les tesis doctorals llegides al si de la UV, una de les cinc primeres universitats d’Espanya d’acord amb els principals rànquings internacionals.

Premiats/Premiades
Premiats/premiades