foto Adria Marti Badia
ADRIA MARTI BADIA
PDI-Ajudant Doctor/A
Área de conocimiento: FILOLOGIA CATALANA
Departamento: Filología Catalana
Departament de Filologia Catalana (despatx 02) / Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació / Universitat de València Av. Blasco Ibáñez, 32, 46010 València
25761
Biografía

Adrià Martí-Badia és professor ajudant doctor del Departament de Filologia Catalana, feina que compagina amb la de professor col·laborador del Grau de Llengua i Literatura Catalanes de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Doctor en Filologia Catalana per la Universitat de València, també és llicenciat en Filologia Catalana, Màster en Professor en educació secundària i Màster en Assessorament lingüístic i cultura literària en aquesta institució.

La seua recerca es centra en la història social de la llengua catalana i la línia principal de la seua activitat investigadora es situa a l'època contemporània. Ha participat en congressos científics internacionals, ha publicat articles en revistes científiques indexades i és autor del llibre La consciència lingüística dels valencians (1854-1906), publicat l'any 2020 per l'Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana i Publicacions de l'Abadia de Montserrat dins la col·lecció Biblioteca Sanchis Guarner.

És membre de l'Associació Internacional de Llengua i Literatura Catalanes (AILLC), de la Societat Catalana de Llengua i Literatura (SCLL) i de la Unitat per a l'Educació Multilingüe de la Universitat de València, entre d'altres.

Asignaturas impartidas y modalidades docentes
Tutorías
Segundo cuatrimestre
Lunes de 09:30 a 11:00. DESPATX 2 DEPARTAMENT DE FILOLOGIA CATALANA
Segundo cuatrimestre
Jueves de 09:30 a 11:00. DESPATX 2 DEPARTAMENT DE FILOLOGIA CATALANA
Observaciones
Participa en el programa de tutorías electrónicas de la Universitat de València.