Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

València ERC Reading Days

  • 10 de maig de 2022
València ERC Reading Days

Jornada presencial de lectura de propostes de projecte que es van presentar amb èxit a convocatòries anteriors de l’ERC. Oberta la inscripció fins al 22-05-2022.

Els ERC Reading Days són una iniciativa on persones candidates a una subvenció del Consell Europeu de Recerca (ERC) tenen l'oportunitat de llegir propostes de projecte que van resultar finançades en aquest Programa en alguna de les convocatòries del Programa Marc Europeu de Recerca i Innovació.

FECYT organitza la segona edició dels ERC Proposal Reading Days, que ofereixen la possibilitat de llegir propostes finançades en algunes de les convocatòries anteriors. Aquesta oportunitat és interessant per al personal investigador de la UVEG que tinga intenció de presentar una proposta ERC en qualsevol de les seues modalitats individuals (Starting, Consolidator i Advanced) perquè els permetrà llegir en paper casos d'èxit i comentar-les presencialment.

Hi haurà una sessió a València el 16 de juny de 2022 (inscripció oberta fins al 22-05-2022) a la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València, Av. de Blasco Ibáñez, 28, 46010 València, i altra a la Universitat Politècnica de València el 14 de novembre de 2022 (la inscripció obrirà a setembre).

El desenvolupament de la jornada es durà a terme de la manera següent:

  • Presentació del programa ERC, convocatòries 2023 a càrrec del Punt de Contacte Nacional (1 hora)
  • Lectura de les propostes finançades (3 hores). La lectura es fa de manera autònoma i en silenci.
  • Xarrada de caràcter pràctic sobre la redacció de la proposta a càrrec de l’investigador o la investigadora ERC (1 hora).

Tota la informació sobre el procediment i requisits per a inscriure’s es troben al web espanyol d’Horitzó Europa en el següent enllaç:

https://www.horizonteeuropa.es/erc-proposal-reading-days-2022

La jornada és presencial. A través del mateix web, estan disponibles les propostes ERC finançades i amb accés obert: https://www.horizonteeuropa.es/propuestas-erc-exitosas-financiadas-y-en-abierto

 

Eurorecerca