Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Revisió de propostes ERC Consolidator Grants 2023

  • 29 de novembre de 2022
Revisió de propostes ERC Consolidator Grants 2023
Revisió de propostes ERC Consolidator Grants 2023

Servei ofert per la FECYT per a les sol·licituds en marxa de projectes ERC Consolidator 2023 de qualsevol panel d’avaluació.

L’Oficina Europea de la FECYT ha obert el seu servei de revisió de propostes per a les investigadores i investigadors que estan preparant una proposta de projecte per a la convocatòria 2023 de Consolidator Grants del Consell Europeu de Recerca (ERC), pertanyents al programa marc europeu Horitzó Europa. La convocatòria tancarà el termini el 2 de febrer de 2023.

Recordem que les Consolidator Grants són unes beques prestigioses basades en l’excel·lència de la investigadora o l’investigador i el seu projecte. Dotades amb un màxim de 2 milions d’euros per a un projecte de 5 anys (o prorrata), estan adreçades a investigadores i investigadors que van obtenir el seu doctorat entre 7 i 12 anys abans i que compten amb una trajectòria professional reconeguda.

Seran les Oficines Europees de les institucions les que gestionaran l’enviament, desprès de comprovar l’elegibilitat de l’investigador o investigadora i que la proposta es troba en un estat consolidat; per la qual cosa, el personal investigador de la Universitat de València interessat al servei de revisió de propostes s’ha de posar en contacte amb Rosa García, d’aquesta Secció d’R+D+I Internacional del Servei de Transferència i Innovació, en el correu sti.internacional@uv.es o el telèfon 96-3983621. El termini intern que tenim per a enviar les propostes a revisió és el 9 de desembre de 2022 a les 14.00 h.

Eurorecerca