Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

PRIMA Partnership for Research and Innovation in the Mediterranean Area

  • 6 de febrer de 2023
PRIMA Partnership for Research and Innovation in the Mediterranean Area

Llançament de les convocatòries 2023: gestió hídrica, sistemes agraris, cadena agroalimentària, Nexus i pluritemàtica. Termini de presentació de propostes preliminars: 22 de març de 2023 (Secció 1) i el 29 de març de 2023 (Secció 2) a les 17 h. CET.

La iniciativa PRIMA (Partnership for Research and Innovation in the Mediterranean Area) està composta de 19 països participants amb una estratègia comuna de recerca i innovació. Aborda reptes en els camps del canvi climàtic, creixement de la població i seguretat alimentària, la manca d’aigua i la sobreexplotació dels recursos naturals; l’agricultura sostenible i la pèrdua de diversitat agrària, amb l’objectiu d’enfortir l’estil de vida mediterrani: la dieta, l’activitat física i sociocultural, i les cadenes de valor agroalimentàries.

PRIMA acaba de llançar les convocatòries 2023 de finançament de projectes d’innovació en les àrees temàtiques següents:

Secció 1

Secció 2

                pluritemática

Tota la informació es troba al seu web:

https://prima-med.org/submit-your-project/

En el cas d’organismes públics, cal consultar la informació de l’Agència Estatal de Recerca (AEI). En el cas d’empreses participants, cal consultar la informació del CDTI.

Si pertanys a la Universitat de València i és del teu interès, posa’t en contacte amb el Servei de Transferència i Innovació, Secció d’R+D+I Internacional, correu-e sti.internacional@uv.es, per a començar a preparar la proposta preliminar, el termini de la qual acaba el 22 de març de 2023 en el cas de la Secció 1 i el 29 de març de 2023 en la Secció 2, ambdós a les 17 h. CET.

Eurorecerca