Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Presentació de les 8 Consultes Preliminars al Mercat (CPM) orientades a la Missió Climàtica València 2030. Actualització del termini.

  • 2 d’agost de 2022
8 Consultes Preliminars al Mercat (CPM) orientades a la Missió Climàtica València 2030

Reptes de Transformació Urbana de l'Ajuntament de València.

Després de l'elaboració i presentació del Mapa de Demanda Primerenca al juliol de l'any 2021, es van detectar 54 reptes i 305 necessitats públiques no cobertes susceptibles de ser resoltes mitjançant procediments CPI que es van incorporar a aquest Mapa.

En la recent jornada de presentació dels 8 processos simultanis de Consulta Preliminar de Mercat el passat 22 de juny, l'Ajuntament de València va anunciar que destinarà 12 Milions d'euros en els pròxims 4 anys, a projectes de Compra Pública d'Innovació, que donen resposta als 8 reptes plantejats, amb l'objectiu d'identificar línies de treball innovadores per a aconseguir la neutralitat climàtica a la ciutat per a l'any 2030.

En la primera part de la jornada, Carlos Galiana Llorens, regidor d'Innovació i Gestió del Coneixement de l'Ajuntament de València, va indicar que aquestes consultes preliminars al mercat són una crida des de València a la creativitat i al talent provinent de l'ecosistema d'innovació. També es va comptar amb la intervenció de José Vicente Ruano Vila, secretari de l'àrea II de l'Ajuntament de València, que va exposar l'Estratègia de CPI com a catalitzadora de la Missió Climàtica València 2030 i el compromís de l'Ajuntament amb diferents accions. Sandra Sinde (IDOM), va presentar el full de ruta de la CPM, indicant el termini per a la recepció d'idees fins al 29 de juliol de 2022.

L'esdeveniment va comptar amb la participació d’INNOTRANSFER, la xarxa d'innovació oberta multisectorial de la Comunitat Valenciana que connecta al sector privat i a l'acadèmia, i dona suport a aquest procés de Compra Pública d'Innovació de l'Ajuntament de València amb la cerca de socis en la presentació de projectes a les CPMs a través de la seua plataforma www.innotransfer.org. INNOTRANSFER compta amb la col·laboració de la Universitat de València, altres 50 entitats adherides.

En la segona part de la jornada, es van presentar els 8 reptes: (1) Mobilitat Sostenible, (2) Model Energètic, (3) Urbanisme i Hàbitat Sostenible, (4) Economia Valenciana Circular i Sostenible, (5) Renaturalització, (6) Resiliència i Adaptació, (7) Governança Intel·ligent, i (8) Educació i Implicació Social. A continuació, podran accedir a la presentació de cada Repte, així com a la seua descripció i a les bases de cada convocatòria.

- Repte 1. MOVILITAT SOSTENIBLERuth López Montesinos, Cap del Servei de Movilitat Sostenible de l’Ajuntament de València.

Presentació del repte

Descripció del repte

Bases de la convòcatoria

- Repte 2. MODEL ENERGÈTICVictoria Pellicer Sifre, Tècnica I+D+i en Energia de Las Naves

Presentació del repte

Descripción del repte

Bases de la convocatòria

- Repte 3. URBANISME I HÀBITAT SOSTENIBLEAlberto Aznar Traval, Gerente de AUMSA

Presentació del repte

Descripción del repte

Bases de la convocatòria

- Repte 4. ECONOMIA VALENCIANA CIRCULAR I SOSTENIBLEYolanda P. Prats Desé, Coordinadora General del Àrea de Ecologia Urbana, Emergencia Climàtica i Transició Energètica de l’Ajuntament de València

Presentació del repte

Descripció del repte

Bases de la convocatòria

- Repte 5. RENATURALITZACIÓJosé Ignacio Lacomba Andueza, Cap del Servei de Jardinería Sostenible de l’Ajuntament de València

Presentació del repte

Descripció del repte

Bases de la convocatòria

- Repte 6. RESILIÈNCIA I ADAPTACIÓJosé Villalba Ruiz, Cap del Servei d’Emergència Climàtica i Transició Energàtica de l’Ajuntament de València

Presentació del repte

Descripció del repte

Bases de la convocatòria

- Repte 7. GOBERNANÇA INTEL·LIGENTRamón Ferri Tormo, Cap del Servei de l’Oficina de Ciudad Intel·ligent de l’Ajuntament de València

Presentación del reto

Descripción del reto

Bases de la convocatòria

- Repte 8. EDUCACIÓ I IMPLICACIÓ SOCIALVirginia Martín Gómez, Cap de Secció de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de València

Presentació del repte

Descripció del repte

Bases de la convocatòria

NOU TERMINI per a la  presentació de sol·licituds finalitza el 19 d'agost de 2022, a les 14:00h. S'haurà de comunicar l’interès a participar en la convocatòria a UVinnovacio@uv.es abans del 4 d'agost de 2022, amb assumpte “CPM + Repte Nº X + Nom sol·licitant”

Termini per a la  presentació de sol·licituds finalitza el 29 juliol de 2022, a les 14:00h. S'haurà de comunicar l’interès a participar en la convocatòria a UVinnovacio@uv.es abans del 26 de juliol de 2022, amb assumpte “CPM + Repte Nº X + Nom sol·licitant”

 

Enllaç a la gravació de la presentació (22/06/2022)

Enllaç a la web de la Consulta Preliminar al Mercat

Preguntes freqüents