Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

PREMIS NACIONALS D'INVESTIGACIÓ I D'INVESTIGACIÓ PER A JOVES 2022

  • 22 de juny de 2022
PREMIS NACIONALS D'INVESTIGACIÓ I D'INVESTIGACIÓ PER A JOVES 2022
PREMIS NACIONALS D'INVESTIGACIÓ I D'INVESTIGACIÓ PER A JOVES 2022

Amb data 15 de juny de 2022, s'ha publicat en el Boletín Oficial del Estado l’Ordre CIN/543/2022, de 10 de juny, per la qual s'aprova la convocatòria corresponent a l'any 2022 dels Premis Nacionals d'Investigació i dels Premis Nacionals d'Investigació per a Joves.

L'objectiu dels Premis Nacionals d'Investigació és reconéixer el mèrit d'aquelles persones investigadores espanyoles que estiguen realitzant una labor destacada en camps científics de rellevància internacional, que contribuïsquen de manera significativa a l'avanç del coneixement científic i el progrés de la Humanitat.

A més, per primera vegada, amb el ferm propòsit de fomentar les vocacions científiques i reconéixer el mèrit d'aquelles persones investigadores espanyoles que hagen aconseguit assoliments rellevants en les primeres etapes de les seues carreres, es convoquen els Premis Nacionals d'Investigació per a Joves, dirigits a posar en valor el treball excel·lent i les contribucions científiques de persones investigadores espanyoles amb edat màxima de 40 anys.

Respecte de cada tipus de Premi, es contemplen 10 modalitats, segons les diferents àrees de coneixement.

El termini de presentació de candidatures romandrà obert fins al dia 10 de juliol de 2022 a les 15.00.

- Més Informació ( també a servei.investigacio@uv.es )

- Convocatòria

 

 

 

Vols estar al dia de les convocatòries de Recerca i Transferència? Suscriu-te al nostre sistema d'informació en https://go.uv.es/comunicacio/convocatories-recerca.