Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Jornades informatives sobre les beques Marie Sklodowska-Curie d’Horitzó Europa

  • 12 de maig de 2022
Jornades informatives sobre les beques Marie Sklodowska-Curie d’Horitzó Europa

Lloc: Edifici de Rectorat, Universitat de València. Dates: 25 i 26 de maig de 2022.

La Secció d’R+D+I Internacional del Servei de Transferència i Innovació de la Universitat de València organitza dues jornades enfocades a informar els potencials participants sobre dues convocatòries de formació i mobilitat de personal investigador pertanyents a les Accions Marie-Sklodowska Curie (MSCA) . D’una banda, el dia 25 de maig, tindrà lloc la corresponent a les Doctoral Networks, adreçades a grups de recerca que vulguen sol·licitar la creació d’una d’aquestes xarxes de formació doctoral; i d’altra, el dia 26 de maig, la dedicada a les Postdoctoral Fellowships, adreçades a grups de recerca que vulguen acollir un/a becari/a post-doc de qualsevol nacionalitat amb un màxim de 8 anys d’experiència investigadora, i també a personal investigador que vulga presentar una candidatura individual.

Les jornades són presencials i compten amb la participació, entre d’altres, de Jesús Rojo, punt de contacte nacional de les Accions Marie Sklodowska-Curie (Fundació Madri+d).

Per a inscriure’s, cal enviar un correu electrònic amb el nom complet i filiació a l’adreça sti.internacional@uv.es abans del 25 de maig de 2022, indicant de quina/es jornada/es es tracta.

 

Eurorecerca