Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

INNOTRANSFER AGROALIMENTACIÓ: Reptes i solucions en Economia Circular de Residus Agroalimentaris

  • 1 de setembre de 2022
INNOTRANSFER AGROALIMENTACIÓ: Reptes i solucions en Economia Circular de Residus Agroalimentaris
INNOTRANSFER AGROALIMENTACIÓ: Reptes i solucions en Economia Circular de Residus Agroalimentaris

Trobada Innotransfer dimecres 21 de setembre de 2022, de 09:00h a 13:20h, des del Parc Científic de la Universitat de València (PCUV) .

INNOTRANSFER és una iniciativa d'innovació oberta impulsada pels parcs científics valencians amb el suport de l'Agència Valenciana de la Innovació (AVI), en el qual la Universitat de València col·labora.

El dimecres 21 de setembre de 2022, de 09:00h a 13:20h, des del Parc Científic de la Universitat de València (PCUV) s'organitza, en col·laboració amb la Universitat de València, la trobada, de caràcter presencial i que tindrà lloc a l'Auditori Marie Curie del Parc Científic de la Universitat de València. La temàtica de l'esdeveniment es troba alineada amb les prioritats detectades pels Comités Estratègics d'Innovació Especialitzats (CEIE) de l’AVI en matèria de residus zero, valorització i reducció de l'impacte ambiental, en el marc de l'agricultura de precisió i de l'alimentació sostenible.

L'augment de la generació de residus preocupa cada vegada més com un dels reptes clau cap a un model de producció agroalimentària sostenible. Per a pal·liar aquesta situació, una adequada valorització aplicada a tota la cadena de subministrament d'aliments, des de la producció fins al consum permetrà avançar cap a un doble objectiu: la reinserció dels residus com a principis bioactius d'alt valor afegit i les noves aplicacions dels subproductes com a valuosos inputs per al sector industrial.

En la trobada es donaran cita representants de la investigació, sector agroalimentari i empreses per a analitzar els principals reptes i les solucions fins ara disponibles per a aconseguir pal·liar aquesta problemàtica ambiental. Després de les intervencions, els assistents tindran ocasió de resoldre possibles dubtes amb els ponents o comentar aspectes relatius a la temàtica de la jornada.

PROGRAMA I INSCRIPCIÓ.

Per a participar en aquest seminari, es requereix la prèvia inscripció a través del següent enllaç. El formulari d'inscripció es troba just davall del programa de l'esdeveniment, al final de la pàgina.

Esperem que aquesta informació li resulte d'interés. No dubte a contactar-nos per a qualsevol informació addicional en uvinnovacio@uv.es.