Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Infoday Regional HORITZÓ EUROPA - CLÚSTER 5 “CLIMA, ENERGIA I MOBILITAT”

  • 17 de gener de 2023
Infoday regional Horitzó Europa Clúster 6 “Alimentació, bioeconomia, recursos naturals, agricultura i medi ambient”
Infoday regional Horitzó Europa Clúster 6 “Alimentació, bioeconomia, recursos naturals, agricultura i medi ambient”

Infoday Regional sobre Clúster 5 (Clima, Energia i Mobilitat) on es presentaran les oportunitats i recomanacions de participació al Programa de Treball 2023-2024 d'Horitzó Europa

L'infoday es divideix en 2 jornades independents:

1) Divendres, 20 de gener de 2023: Infoday Regional sobre el Clúster 5 (Clima)

[conjuntament amb l'infoday del Clúster 6 (Alimentació, Bioeconomia, Recursos Naturals, Agricultura i Medi Ambient)]

Més informació i inscripcions: https://www.seimed.eu/event/infoday-regional-horizonte-europa-cluster-6-alimentacion-bioeconomia-recursos-naturales-agricultura-y-medio-ambiente-cluster-5-clima-2023-01-20-12256/register

2) Dimecres, 1 de febrer de 2023: Infoday Regional sobre el Clúster 5 (Energia i Mobilitat)

Més informació i inscripcions: https://www.seimed.eu/event/infoday-regional-horizonte-europa-cluster-5-energia-y-movilidad-2023-02-01-12257/register#scrollTop=0

 Els Infodays Regionals sobre el Clúster 5 (Clima, Energia i Mobilitat) d'Horitzó Europa, estan organitzats en el marc de l'Estratègia de la Generalitat Valenciana de coordinació nacional i regional en R+D+i, que pretén incrementar i millorar la participació de tots els agents de la Comunitat Valenciana al Programa Horitzó Europa.

  Durant les jornades, Els Punts Nacionals de Contacte de CDTI presentaran les oportunitats i recomanacions de participació al Programa de Treball 2023-2024 d'Horitzó Europeu i, a més, es reuniran amb tots aquells que ho sol·licitin per revisar les seues propostes en preparació.

  També comptarem amb empreses i organitzacions de la Comunitat Valenciana que compartiran la seua experiència en Programes Marco i els seus consells per a futurs participants.

* INFODAY CLÚSTER 5 (CLIMA) – 20 de gener de 2023: Per sol·licitar una reunió i revisar la teua proposta en preparació amb el representant de HE a CDTI, has d'inscriure't a la jornada, completar la fitxa descarregable i enviar-la a seimed@redit.es  abans de divendres, 13 de gener, a les 10:00 h.

* INFODAY CLÚSTER 5 (ENERGIA I MOBILITAT) – 1 de febrer de 2023: Per sol·licitar una reunió i revisar la teua proposta en preparació amb el representant d'HE a CDTI, has d'inscriure't a la jornada, completar la fitxa descarregable i enviar-la a seimed@redit.es abans de dimecres, 25 de gener, a les 10:00h.

A més, amb l'objectiu de facilitar la cerca de socis, s'ha organitzat un Brokerage Event virtual que tindrà lloc el 16 i 17 de febrer del 2023.

Més informació i inscripcions: https://brokerage-event-focusing-on-cl5.b2match.io/

 

Si ets personal investigador de la Universitat de València i tens interès en aquest esdeveniment i programa de convocatòries, contacta'ns a través del nostre correu sti.internacional@uv.es o al telèfon 96-3983621.

 

 

Eurorecerca

 

Eurorecerca és un producte de la Secció d'R+D+I Internacional del Servei de Transferència i Innovació de la Universitat de València
Redacció:Marcos Pérez Olmedilla
©2022 Universitat de València. Tots els drets reservats.
Subscripcions: en aquest enllaç