Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Informació i Dinamització Logo del portal

En la Lliga de Debat Universitària de la Xarxa Vives s’enfronten equips de les universitats que integren la Xarxa. Per tal de designar l’equip que representa la Universitat de València en la Lliga de Debat Universitària, la Universitat, mitjançant el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), organitza una fase local prèvia. La Fase local UV de la Lliga de Debat te dues parts:

  • Parlar en públic: curs preparatori de la Lliga de Debat Universitària.  
  • Lliga de debat interna de la Universitat de València, amb l’estudiantat que ha assistit al curs preparatori. D’aquesta lliga interna, se seleccionen els membres de l’equip de la Universitat de Valencià que participaran en la competició de la Xarxa Vives.

Reconeixement acadèmic

Es reconeixen 1,5 crèdits ECTS per la participació en la Fase local de la UV de la Lliga de Debat Universitària: realització del curs preparatori i participació en la lliga de debat interna UV. 

L’assistència al curs és obligatòria. La no assistència ha de ser justificada degudament amb documentació i no pot ser superior al 20% de la durada de l’activitat formativa. No és pot participar en la Lliga de debat interna sense haver rebut la formació esmentada.

A més a més, les persones seleccionades per a representar a la Universitat en la Lliga de Debat  de la Xarxa Vives obtenen 0,5 crèdits ECTS addicionals per l’entrenament que rebran abans de la competició interuniversitària.