Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Informació i Dinamització Logo del portal

Formen part del jurat d’aquesta edició de la Mostra:

  • Lydia Frasquet. Doctora en Història de l’Art, investiga sobre història de l’art espanyol contemporani. Ha publicat en diverses monografies col·lectives i en revistes d’art coma ara la revista Archivo Español de Arte. És autora de la biografia Vicente Aguilera Cerni y el arte espanyol comtemporáneo (2020). També ha sigut professora associada en diverses universitats i comissària d’exposicions. Actualment treballa de tècnica superior en la Col·lecció Martínez Guerricabeitia, de la Fundació General de la Universitat de València, on coordina exposicions, cursos i publicacions des de 1999.
  • David Pérez. Catedràtic de «Claus del discurs artístic contemporani» en la Universitat Politècnica de València (UPV). Ha sigut comissari del Pabellón Español en la 48a Biennal de Venècia (1999). De 2009 a 2017 fou director de l’Àrea de Cultura de la UPV. Algunes de les seues publicacions més destacades són: La mirada contra la Historia (1995), Femenino Plural (1996), Del arte impuro (1997), Malas artes. Experiencia estética y legitimación institucional (2003), La certeza vulnerable. Cuerpo y fotografía en el siglo XXI (2004), Sin marco: arte y actitud (2008), Dicho y hecho. Textos de artista y teoría del arte (2012), Fuera de campo (2014), Leer lo no vivido (2016) i Una poética del etcétera (2018).
  • ​​Esther Alba. Llicenciada en Geografia i Història, especialitat en Història de l’Art, i doctora en Història de l’Art, és professora del departament d’Història de l’Art de la Universitat de València. La seua activitat investigadora se centra en l’estudi i l’anàlisi de la museologia i la museografia i la crítica de l’art, amb especial atenció a l’art contemporani i al patrimoni cultural vinculat a l'intercanvi i difusió d'idees i coneixement, des de la perspectiva dels estudis visuals i la perspectiva de gènere. Compta amb nombroses publicacions especialitzades i ha dirigit projectes d'investigació. També fa classe en els màsters universitaris en Patrimoni Cultural i en Història de l'Art i Cultura Visual, ambdós de la Universitat de València, i és professora i codirectora del Màster en Anàlisi i Diagnòstic d'Obres d'Art i en el Màster PERMEA (Programa Experimental de Mediació i Educació a través de l'Art) organitzat per la Universitat de València i el Consorci de Museus de la Comunitat valenciana.En l'actualitat és Management Committee Member del COST EuroWeb (UE), vocal del Patronat del Museu de Belles arts de València i de la Fundació de Disseny, i és la vicerectora de Cultura i Esport de la Universitat de València.
  • Alba Braza. És productora cultural especialitzada en el comissariat d’exposicions i la medicació artística. Desenvolupa la seua activitat entre Espanya i Itàlia en projectes de llarga durada com ara Piazza dell’Immaginario (Dryphoto arte contemporanea, Prato); Biennal de Mislata Miquel Navarro (Ajuntament de Mislata); Mostra art públic / universitat pública (Universitat de València); o la mediació d’Efecto de una fuerza aplicada bruscamente, de l’artista Pepe Miralles en l’IVAM (Institut Valencià d’Art Contemporani). Atreta per la reflexió i l’experimentació de formats expositius, des de la creació del projecte Sin Espacio (Asociación Otro Espacio, Mislata, 2009), considera la gestió cultural com una pràctica amb la que produir subjectivitats des de i per al context, un lloc confortable per al diàleg i la creació d’afectes.