Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Informació i Dinamització Logo del portal

Informant Donació Sang
Setmana de promoció de la donació de sang a la Universitat

Del 20 al 24 de febrer, té lloc la Setmana de promoció de la donació de sang a la Universitat de València, una iniciativa en què l’estudiantat universitari s’implica informant i sensibilitzant la comunitat universitària sobre la importància de la donació de sang. Per a això, l’estudiantat promotor s’ha format per comprendre millor el funcionament de la donació de sang i poder desmuntar mites i falses pors de les persones que no s’acaben de decidir.

Els punts informatius estan ubicats en els campus de la Universitat i precedeixen tres jornades especials de donació que tindran lloc els dies 28 de febrer, 1 i 2 de març, als campus de Blasco Ibáñez, Burjassot i Els Tarongers, respectivament.

La Setmana de promoció de la donació de sang és una iniciativa de la Delegació d’Estudiants, que organitza el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) en col·laboració amb el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV).

 

Període de l'esdevenimentDe 20 de febrer de 2023 a 24 de febrer de 2023. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 09:00 a 14:00.

 

Lloc de realització Universitat de València

 
Organitza

Servei d'Informació i Dinamització (Sedi).

www.uv.es/sedi

 

Contacta donaciosang@uv.es

 
Més informació