Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Informació i Dinamització Logo del portal

es veu la frase vols ser mentor, t’apuntes a ser mentora
Entreiguals: acompanya l’estudiantat que comença a la Universitat

Fins al 23 de desembre de 2022 està obert el termini d’inscripció per a ser mentor o mentora d’Entreiguals, el programa de mentoria d’estudiants de la Universitat de València. Ser mentor o mentora Entreiguals significa establir una relació d’ajuda i acompanyament amb estudiants de primer o incoming que comencen a la Universitat de València per facilitar la seua integració acadèmica, personal i social.

Els mentors i les mentores que hi participen aconsegueixen conèixer a fons la Universitat de València, adquireixen noves competències en comunicació, motivació i empatia i poden tenir la satisfacció d’haver contribuït que nous companys i companyes comencen amb bon peu a la Universitat. A més, ser mentor o mentora Entreiguals té un reconeixement de 3 crèdits ECTS per participació.

El programa de mentoria Entreiguals està impulsat per la Delegació d’Estudiants i gestionat pel Servei d’Informació i Dinamització (Sedi). En cada centre hi ha un coordinador o coordinadora i professorat tutor implicat, responsables de realitzar el seguiment de totes les accions del programa.

Més informació

 

Període de l'esdevenimentd' 1 de desembre de 2022 a 23 de desembre de 2022. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 09:00 a 14:00.

 

Lloc de realització Aulari III, 1r piso Av. Menéndez Pelayo, s/n 46010 València

 
Organitza

Delegació d’Estudiants i gestionat pel Servei d’Informació i Dinamització (Sedi).

https://www.uv.es/sedi

 

Contacta entreiguals@uv.es

 
Més informació