BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Les biblioteques de la Universitat de València t'ofereixen el préstec dels seus fons amb reserva prèvia. A partir de l’1 de setembre la reserva dels llibres es realitzarà mitjançant el nou catàleg Trobes. No cal reserva ni cita prèvia per tornar llibres. No obstant això, en tornar els llibres, les biblioteques els posaran en quarantena, i la devolució no es farà efectiva en el compte de l'usuari fins a 3 dies més tard.

Reservar llibres al catàleg es molt senzill. En primer lloc, accedeix al catàleg i identifica’t a través de l’enllaç que trobaràs a la part superior de la pàgina. Si eres membre de la comunitat universitària, cal utilitzar l’usuari i contrasenya de la Universitat de València. Si eres un usuari extern, el DNI i la contrasenya.

Localitza en el catàleg el llibre que vols reservar. De la llista de resultats, fes click sobre el títol que t’interessa per a veure les opcions disponibles, i dins del registre, en l’apartat “Disponibilitat” trobaràs el botó per a fer la petició de reserva.

Emplena el formulari i envia la petició. Si el tipus d’usuari al que pertanys ho permet, podràs seleccionar una biblioteca de recollida. També pots introduir una data a partir de la qual no necessitaràs més el llibre, o un comentari.

La reserva la podràs comprovar en l’apartat “Sol·licituds” de El Meu Compte. També podràs fer la cancel·lació de la reserva al mateix apartat.

La biblioteca a la qual se li ha enviat la petició et farà el préstec del llibre. Es important que consultes el correu electrònic de la Universitat. Trobaràs un missatge de la biblioteca informant-te que s’ha fet el préstec. A partir d’eixe moment, pots passar a recollir-lo. Si ja no el necessites, avisa'ns al formulari corresponent de la teua biblioteca a La Biblioteca Respon. El tornarem i podrà utilitzar-lo una altra persona.