BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Exposició a la Biblioteca de Psicologia i Esport

  • 9 de juny de 2022
Exposició novel·la esportiva
Exposició novel·la esportiva

La Facultat de Psicologia i Logopèdia ha albergat l’exposició fotogràfica DisCAPACITAT i EXCEL·LÈNCIA sense límit, una col·lecció de fotografies del professor de Facultad de Ciencias del Deporte de la Universidad de Murcia Luis Conte. L'exposició ha mostrat fotografies que pretenen ser el reflex de diferents històries d'esforç i superació vinculades a la pràctica esportiva de competició. Paral·lelament, la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport ha instal·lat  una exposició fotogràfica titulada "Esforç i Superació en l'Esport” amb fotografies del mateix autor.

La fotografia d’acció permet captar moments de gran bellesa i molt especials que passen inadvertits a simple vista. L’esport, a més, ens transmet valors molt necessaris en la nostra cultura: solidaritat, esforç, joc net, companyonia, que ens enriqueixen com a societat i ens fan millors persones.

Amb motiu de les dues exposicions, la Biblioteca de Psicologia i Esport ha preparat una mostra d'obres relacionades amb el tema. Hi podreu trobar obres sobre olimpisme, pel·lícules, novel·les esportives i més coses interessants. Us convidem a visitar l’exposició i emportar-vos els llibres que us interessen en préstec.