BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

El Campus d'Ontinyent dedica a Carme Miquel el nom de la seua biblioteca

  • 30 de novembre de 2022
Biblioteca Carme Miquel i Diego
Biblioteca Carme Miquel i Diego

Autoritats municipals i acadèmiques participen en l'acte inaugural.

El Campus de la Universitat de València a Ontinyent homenatjava aquest dimarts a la desapareguda professora, escriptora i membre de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua Carme Miquel i Diego, dedicant-li el nom de la seua biblioteca. Aquest homenatge ha tingut lloc en un acte que ha reunit autoritats municipals i acadèmiques, entre elles la Vicerectora de Cultura i Esport, Ester Alba, el director del Campus d’Ontinyent, Pedro Pérez, el regidor d'Educació de l'Ajuntament d'Ontinyent, Óscar Borrell, la directora del Servei de Biblioteques i Documentació, Victoria Garcia Esteve, i la presidenta de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, Verónica Canto.

La vicerectora de Cultura i Esport de la UV, Ester Alba, destacava que donar el nom de Carme Miquel a la biblioteca “posa en valor el seu treball en defensa de l'aprenentatge i del valencià, i evita que caiga en l'oblit històric”. La directora del Servei de Biblioteques i Documentació, Victoria García Esteve, destacava els serveis oferits per la biblioteca, iguals als dels Campus de València i Burjassot, i la labor mantinguda per la bibliotecària, Maria José Cháfer Asensio, per a dotar de contingut i instal·lacions una petita gran biblioteca.

A l'acte van assistir professors, estudiants, treballadors del Campus d’Ontinyent i personal del Servei de Biblioteques i Documentació desplaçat des de València per a acompanyar-los en aquest homenatge.

Imatges: