BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

El meu lloc

“El meu lloc” és el nou servei de reserva de llocs individuals d'estudi en la Biblioteques de Psicologia i Esport "Joan Lluis Vives" i en la Biblioteca  d'Educació "Maria Moliner". La Biblioteca de Psicologia i Esport  també reservarà amb aquest sistema les cabines de treball en grup.

Les dues biblioteques de l'SBD oferiran aquest servei en proves a partir del 23 de maig i fins al 30 de juny. A la biblioteca trobareu una enquesta per a donar-nos la vostra opinió sobre el   servei: si és útil, si us agrada, si us va bé. És important que la contesteu per a avaluar el servei i decidir la seua continuïtat. També podeu contestar l'enquesta en el següent enllaç.

 La reserva es realitzarà mitjançant el programa Affluences. Només   necessites   un correu electrònic institucional   (domini uv.es) i descarregar l'aplicació gratuïta en App Store o Google Play ; o accedir mitjançant la web

 

 ASSEGURA'T UN LLOC D'ESTUDI!

 ACCEDEIX A AFFLUENCES                                                        

 BUSCA LA BIBLIOTECA I TRIA EL LLOC, L'HORARI I LA DURACIÓ DE LA TEUA RESERVA

 COMPROVA LA TEUA RESERVA AL CORREU ELECTRÒNIC I CONFIRMA-LA EN UN MÀXIM DE 2 HORES

 VALIDA L'ASSISTÈNCIA AMB EL QR QUE TROBARÀS A L'ENTRADA DE LA BIBLIOTECA

 

IMPORTANT!

Podeu reservar fins a 7 dies d’antelació.

Podeu reservar fins a 35 hores a la setmana i gestionar-les segons les vostres necessitats. A la Biblioteca d’Educació disposaràs de 35 hores addicionals en horari extraordinari (caps de setmana i horari nocturn).

A la Biblioteca de Psicologia i Esport, podeu reservar les cabines de treball fins a 3h diàries i 9h setmanals.

Podeu cancel·lar la reserva des del correu de confirmació si encara no l'heu validada. Si ja ho heu fet, podeu cancel·lar-la des de l'app o en el taulell de préstec de la biblioteca.