University of Valencia logo Logo Research and Tech Transfer Logo del portal

Revisió de propostes MSCA Convocatoria Staff Exchange (SE) 2022

  • November 29th, 2022
Revisió de propostes MSCA Convocatoria Staff Exchange (SE) 2022
Revisió de propostes MSCA Convocatoria Staff Exchange (SE) 2022

Servei ofert pels Punts Nacionals de Contacte per a les sol·licituds en marxa de projectes SE 2022 de intercanvi de personal

Servei de revisió de propostes per a les investigadores i investigadors que estan preparant una proposta de projecte per a la convocatòria 2022 d’intercanvi de personal (Staff Exchange), una de les Acciones Marie Sklodowska Curie, pertanyents al programa marc europeu Horitzó Europa. La convocatòria tancarà el termini el 8 de març de 2023.

Aquesta convocatòria està concebuda per a facilitar intercanvis de personal, per un període d’entre 1 i 12 mesos, entre els centres de recerca, empreses, universitats i organismes que formen part del consorci del projecte (mínim 3 entitats independents entre sí i establertes a tres països diferents, dels que 2 han de ser països de la UE o estats associats a Horitzó Europa) que es presente a la convocatòria d’MSCA Staff Exchanges. La durada total del projecte és de màxim 48 mesos.

Els intercanvis poden ser tant d’investigadors/es experimentats/des com de novells, i poden incloure així mateix personal administratiu, gestor o tècnic directament relacionat amb les activitats d’R+I del projecte. La contribució de la Comissió Europea consisteix en una aportació variable (expressada en persones/mes) per a les despeses de l’investigador o la investigadora en concepte de l’estada o l’intercanvi, i altra per al centre de recerca, empresa, etc. en concepte de, d’una banda, despeses de recerca, formació i xarxa, i, de l’altra, despeses de gestió i costos indirectes.

Seran les Oficines Europees de les institucions les que gestionaran l’enviament, desprès de comprovar l’elegibilitat; per la qual cosa, el personal investigador de la Universitat de València interessat al servei de revisió de propostes s’ha de posar en contacte amb Rosa García, d’aquesta Secció d’R+D+I Internacional del Servei de Transferència i Innovació, en el correu sti.internacional@uv.es o el telèfon 96-3983621. El termini que tenim per a enviar les propostes a revisió és el 20 de febrer de 2023 a les 12.00 h.

 

Eurorecerca

 

Eurorecerca és un producte de la Secció d'R+D+I Internacional del Servei de Transferència i Innovació de la Universitat de València

Redacció: Rosa García Pérez.

©2022 Universitat de València. Tots els drets reservats.

Subscripcions: en aquest enllaç