University of Valencia logo Logo Research and Tech Transfer Logo del portal

Llançament de la primera convocatòria de projectes SUDOE 2021-2027

  • February 16th, 2023
Llançament de la primera convocatòria de projectes SUDOE 2021-2027

El text i documents de la convocatòria estan disponibles al seu web. El termini de presentació romandrà obert de l’1 al 31 de març de 2023.

El territori elegible del Programa Interreg Sudoe està format per les regions i ciutats autònomes dels tres Estats membres (Espanya, França i Portugal) i un país tercer (Andorra) especificades al text de la convocatòria.

La convocatòria està oberta en tres prioritats, amb 7 objectius específics en total.

Prioritat 1 - Preservar el capital natural i reforçar l’adaptació al canvi climàtic al SUDOE

  • Objectiu específic 2.4. Afavorir l’adaptació al canvi climàtic i la prevenció del risc de catàstrofes, així com la resiliència, tenint en compte els enfocaments basats en els ecosistemes.
  • Objectiu específic 2.5. Promoure l’accés a l’aigua i una gestió hídrica sostenible.
  • Objectiu específic 2.7. Incrementar-ne la protecció i la conservació de la natura, la biodiversitat i les infraestructures verds, també en las zones urbanes, i reduir tota forma de contaminació.

Prioritat 2 - Promoure la cohesió social i l’equilibri territorial i demogràfic al SUDOE mitjançant la innovació i la transformació dels sectors productius.

  • Objectiu específic 1.1. Desenvolupar i millorar les capacitats de recerca i innovació i assimilar tecnologies avançades.
  • Objectiu específic 1.4. Desenvolupar capacitats per a la especialització intel·ligent, la transició industrial i l’emprenedoria.

Prioritat 3 - Promoure la cohesió social i l’equilibri territorial i demogràfic al SUDOE a través de la innovació social, la valorització del patrimoni i els serveis.

  • Objectiu específic 4.5. Vetlar per la igualtat d’accés a l’assistència sanitària i reforçar la resiliència dels sistemes sanitaris, en particular l’atenció primària, així com fomentar la transició de l’assistència institucional a l’assistència en els àmbits familiar i local.
  • Objectiu específic 4.6. Potenciar el paper de la cultura i el turisme sostenible en el desenvolupament econòmic, la inclusió social i la innovació social.

Si pertanys a la Universitat de València i t’interessa la convocatòria, contacta’ns mitjançant l’adreça sti.internacional@uv.es

Tota la informació al web del programa SUDOE:

https://www.interreg-sudoe.eu/sudoe-2021-2027/primera-convocatoria-ii

Eurorecerca