University of Valencia logo Logo Research and Tech Transfer Logo del portal

INNOTRANSFER CONTROL DE PLAGUES: Innovació en el maneig de les plagues agrícoles.

  • October 17th, 2022
INNOTRANSFER CONTROL DE PLAGUES: Innovació en el maneig de les plagues agrícoles.
INNOTRANSFER CONTROL DE PLAGUES: Innovació en el maneig de les plagues agrícoles.

Trobada Innotransfer dimecres 19 d’octubre de 2022, de 09:30h a 13:45h, des del Parc Científic de la Universitat de València (PCUV).

INNOTRANSFER és una iniciativa d'innovació oberta impulsada pels parcs científics valencians amb el suport de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI), amb la qual la Universitat de València col·labora.

El dimecres 19 d’octubre de 2022, de 09:30h a 13:45h, des del Parc Científic de la Universitat de València (PCUV) s'organitza la jornada de caràcter presencial i que tindrà lloc a l'Auditori Marie Curie (edifici 1, sector A, 2ª pl., c/Catedràtic Agustín Escardino, 9, Paterna). Així mateix hi haurà una retransmissió a través del canal YouTube. La temàtica de l'esdeveniment es troba alineada amb les prioritats detectades pel Comitè Estratègic d'Innovació Especialitzat en Agroalimentació (CEIE) de l’AVI.

La detecció de plagues en el característic minifundi valencià fa complexa la realització de seguiments globals als conreus. La necessitat de noves tècniques i tecnologies (com és el cas de l’agricultura de precisió que permetran avançar la problemàtica i evitar increments de costos de producció) centraran aquest Innotransfer.

En la jornada es donaran cita representats de la investigació, sector agroalimentari i empreses per a analizar els principals reptes i solucions disponibles per a aconseguir pal·liar aquesta problemàtica ambiental. Després de les intervencions els assistents tindran ocasió de resoldre possibles dubtes amb els ponents o comentar aspectes relatius a la temàtica de la jornada.

PROGRAMA I INSCRIPCIÓ.

Per a participar en aquest seminari, es requereix la prèvia inscripció a través del següent enllaç. El formulari d'inscripció es troba just davall del programa de l'esdeveniment, al final de la pàgina.

Esperem que aquesta informació li resulte d'interés. No dubte a contactar-nos per a qualsevol informació addicional en uvinnovacio@uv.es.