University of Valencia logo Logo Research and Tech Transfer Logo del portal

Infoday regional Horitzó Europa Clúster 6 “Alimentació, bioeconomia, recursos naturals, agricultura i medi ambient”

  • January 11st, 2023
Infoday regional Horitzó Europa Clúster 6 “Alimentació, bioeconomia, recursos naturals, agricultura i medi ambient”
Infoday regional Horitzó Europa Clúster 6 “Alimentació, bioeconomia, recursos naturals, agricultura i medi ambient”

Infoday Regional sobre Clúster 6 (Alimentació, Bioeconomia, Recursos Naturals, Agricultura i Medi Ambient) d'Horitzó Europa, centrat en la convocatòria 2023

El proper 20 de gener se celebrarà l'Infoday Regional sobre Clúster 6 (Alimentació, Bioeconomia, Recursos Naturals, Agricultura i Medi Ambient) d'Horitzó Europa, centrat en la convocatòria 2023 ja oberta. L'esdeveniment tindrà lloc a les instal·lacions d'AINIA, al Parc Tecnològic de València (Paterna).

Aquest acte està organitzat en el marc de l'Estratègia de la Generalitat Valenciana de coordinació nacional i regional en R+D+i, i pretén incrementar i millorar la participació de tots els agents de la Comunitat Valenciana al Programa Horitzó Europa.

Durant la jornada, el Punt Nacional de Contacte de CDTI presentarà les oportunitats i recomanacions de participació al Programa de Treball 2023-2024 d'Horitzó Europeu i, a més, es reunirà amb tots aquells que ho sol·liciten per endavant a fi de revisar les seves propostes.

Per sol·licitar una reunió i revisar la teva proposta amb el representant del CDTI, has d'inscriure't a la jornada i completar una fitxa per a SEIMED abans del 13 de gener, a les 10:00h.

Tot això es farà a través del següent enllaç: https://www.seimed.eu/event/infoday-regional-horizonte-europa-cluster-6-alimentacion-bioeconomia-recursos-naturales-agricultura-y-medio-ambiente-cluster-5-clima-2023-01-20-12256/register

Si ets personal investigador de la Universitat de València i tens interès en aquest esdeveniment i programa de convocatòries, contacta'ns a través del nostre correu sti.internacional@uv.es o al telèfon 96-3983621.

 

 

Eurorecerca

 

Eurorecerca és un producte de la Secció d'R+D+I Internacional del Servei de Transferència i Innovació de la Universitat de València
Redacció: Pablo Aller
©2022 Universitat de València. Tots els drets reservats.
Subscripcions: en aquest enllaç